Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei candidaţi „se bat“ pentru a face parte din echipa de conducere a ISJ Constanţa

ro

06 Sep, 2016 00:00 3579 Marime text
Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
 
La concurs s-au înscris prof. dr. Andreea Mihaela Artagea, inspector şcolar general adjunct, prof. dr. Iris Sarchizian, inspector şcolar general adjunct, şi Isabela Marcu, profesor de ştiinţe economice la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”. Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 19 septembrie - 5 octombrie, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice.
 
Precizăm că, după finalizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general adjunct, din 9 iunie 2016, câştigat de Alina Codreanu, au rămas vacante două funcţii de inspector şcolar general adjunct din ISJ Constanţa, iar ocuparea acestora s-a realizat prin detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea unui nou concurs. Posturile au fost ocupate, prin detaşare, de prof. dr. Andreea Mihaela Artagea şi prof. dr. Iris Sarchizian.

Citeşte şi

Se caută doi inspectori şcolari generali adjuncţi Postul Andreei Artagea şi cel al lui Iris Sarchizian, scoase la concurs
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Felicia-profesor 06 Sep, 2016 14:03 LEGISLATIE INCALCATA- D-LE SARCHIZIAN SI ARTAGEA AU FOST NUMITE PRIN DETASARE ABUZIV D-NA SARCHIZIAN A MAI FOST ANUL TRECUT GENERAL si se incadreaza la art.20, litera a), IAR D-NA ARTAGEA S-A RETRAS ANUL TRECUT DIN CONCURS si se incadreaza la litera b). adica ISJ C-TA PREZINTA SAU NU CREDIBILITATE?! am reprodus cu exactitate din metodologie!!! ORDIN Nr. 5557 din 7 octombrie 2011 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic ART. 20 (1) În condiţiile în care, după finalizarea concursului, rămân vacante funcţii de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic, ocuparea acestora se poate realiza prin detaşare în interesul învăţământului până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar respectiv sau se pot delega atribuţiile specifice funcţiei, în conformitate cu legislaţia în vigoare, cu excepţia: a) persoanelor care până la organizarea concursului au ocupat funcţii de conducere în inspectoratele şcolare sau în casele corpului didactic şi nu au participat la concurs; b) persoanelor care s-au prezentat la concurs, dar nu l-au promovat In concluzie, nu prea puteti sa ne mai pacaliti oricand si oricum, daca nu avem functieasta nu inseamna ca nu meritam. Asa ca cititi si respectati legea! o sa ajungeti sa strigati "lupul" si n-o sa va mai creada nimeni daca ati calcat cu stangul d-lelor!!!!!!!!!!! urat si rusinos!!!!!!!!