Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei candidaţi la funcţia de rector Rugină, Unc şi Moşnianu vor să conducă Universitatea „Ovidius“! (documente)

ro

11 Mar, 2016 00:00 4325 Marime text
trei candidati la functia de rector rugina unc si mosnianu vor sa conduca universitatea ovidius documente
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cadru didactic 21 Mar, 2016 23:59 Pentru că știu că domnul Ovidiu Bălan nu va valida comentariul de la ziarul Timpul îl postez și aici pentru a fi sigur că îl vede. Domnule Ovidiu Balan, cadrele didactice din UOC știu că fiul dvs a fost coleg de celulă cu Dan Epure? Poate ar trebui să-i informați pentru a face legătura cu aceste articole! În aceste condiții vom înțelege și noi de ce în ziarul dvs apar aceste mizerii și nu evenimentele care fac cinste UOC-ului, și sunt destule!!!
  • Camelia 15 Mar, 2016 16:21 Acest doctor Octavian-Dumitru UNC isi cunoaste bine misiunea ptr care a fost trimis de Dumnezeu si ptr ca am cunoscut omul si doctorul UNC, va pot spune ca este unul dintre INGERII care a muncit si munceste tinand cont de aforismul: Ai grija ce gandesti, ca gandurile se transforma in cuvinte, ai grija ce vorbesti ca vorbele s transforma in fapte, ai grija ce infaptuiesti ca faptele iti creeaza caracterul, ai grija ce caracter ai ca el iti va fi destinul! o fosta pacienta impresionata de atitudinea eleganta si plina de empatie si compasiune pentru semeni. Succes d-le Profesor!
  • prof.univ.dr. 11 Mar, 2016 09:17 Astept de mult timp ca un om de calitatea dlui dr UNC sa fie la conducerea universitatii noastre. Mi-e teama ca o astfel de personalitatea nu va fi usor acceptata, tocmai pentru nivelul intelectual de elita, moral si sobru, optimist constructiv si profesionist de prima marime. Adica, nu va "musca" din acele practici care au adus aceasta universitatea sa aiba un renume nefericit, nemeritat. Fac apel la acele cadre didactice care chiar doresc sa se simta onorati ca muncesc la Ovidius, sa voteze poate pentru prima oara rational si nu mafiot. Avem nevoie de lege, de norme si de respect fata de valori! Victorie dle dr UNC!