Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:38 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târgul de Toamnă, la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 şi Grădiniţa cu orar normal nr. 29 (galerie foto)

ro

28 Nov, 2016 00:00 3350 Marime text
Micuţii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 şi de la Grădiniţa cu orar normal nr. 29 - structură - au organizat Târgul de Toamnă. Fructe, legume, buchete compuse din florile toamnei şi frunze, desene şi multe alte produse confecţionate de micuţi au fost vedetele evenimentului.
 
Ajutaţi de directorul grădiniţei, Mariana Neagu, de responsabilul de imagine, Rodica Vladucă, de colectivul de cadre didactice, dar şi de părinţi şi bunici, copiii au participat activ la organizarea evenimentului. Micuţii au desenat, au adunat frunze, fructe şi au realizat cea mai frumoasă expoziţie dedicată toamnei.
 
„Nu a fost greu deloc, având în vedere că preşcolarii din grădiniţa noastră au mai fost implicaţi în mai multe proiecte tematice derulate până acum şi dedicate toamnei. La târg, copiii au intrat repede în rolul de vânzător şi i-au convins pe părinţi şi bunici să cumpere cât mai multe produse“, a declarat responsabilul de imagine, Rodica Vladucă.
 
Târgul de Toamnă a fost un real succes atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, dar mai ales pentru organizatori, care s-au declarat mulţumiţi de faptul că expoziţia şi-a atins scopul. Evenimentul a urmărit, pe de o parte, dezvoltarea anumitor abilităţi de comunicare, cunoaştere şi relaţionare între copiii grădiniţei, iar pe de altă parte, strângerea de fonduri pentru participarea la acţiuni de voluntariat din cadrul proiectului judeţean „Lanţul Mânuţelor Fericite“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii