Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tanara care trebuia sa nasca la proba de bac se simte bine

ro

02 Jun, 2010 02:54 1671 Marime text
Ana-Maria Ilău, eleva de la Liceul Teoretic din Negru-Vodă care nu s-a putut prezenta luni la proba de limbi moderne din cadrul examenului de bacalaureat, se simte din ce în ce mai bine. Iniţial, aceasta trebuia externată ieri, dar va mai sta în spital câteva zile sub supraveghere medicală. Sarcina tinerei are doar 37 de săptămâni, aşa că, Petru Daniel, băieţelul său care va fi botezat după ministrul Educaţiei, trebuie să mai stea puţin în burtică.

„Fata este internată la noi de duminică seară, fiind un caz de urgenţă de la Mangalia. A stat în travaliu nouă ore, dar până la urmă fătul s-a răzgândit să vină pe lume. Pacienta are o ameninţare de sarcină prematură, în diagnosticul de internare precizându-se că are o ruptură incompletă a membranelor şi contracţii uterine dureroase", ne-a declarat şeful Clinicii de Obstetrică-Ginecologie I, dr. Lazăr Irimiea.

De asemenea, Ana-Maria ne-a declarat că nu s-a prezentat până la urmă la examenul de bacalaureat pentru a nu-i pune viaţa în pericol bebeluşului. „Sunt conştientă că pot naşte oricând şi că trebuie să fiu foarte grijulie cu băieţelul. Îmi doresc să îi pun numele ministrului Educaţiei din două motive. Unul ar fi că mi-a plăcut foarte mult cum sună şi al doilea motiv ar fi că ar fi trebuit să se nască exact în prima zi a probei de bac", ne-a explicat tânăra.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laurentiu 03 Jun, 2010 13:52 nastere usoara dumnezeu sa o ajute. felicitari