Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost student la Constanţa? La ce universitate a ales să înveţe

ro

18 Oct, 2017 00:00 5783 Marime text
La începutul lunii octombrie, Marian Vanghelie s-a prezentat, la Tribunalul Bucureşti, după ce instanţa a fost sesizată că fostul primar al Sectorului 5 ar fi încălcat termenii controlului judiciar în dosarul în care este judecat pentru luare de mită. El a susţinut că nu s-a prezentat la Poliţie atunci când a fost citat pentru că a fost bolnav şi s-a plâns că trăieşte în tensiune şi că DNA vrea să îl scoată din politică.
 
Întrebat de jurnalişti dacă DNA a cerut arestarea sa pe motiv că a încălcat termenii controlului judiciar, fostul primar al Sectorului 5 a susţinut că procurorii vor să îl scoată din politică, dar nu vor reuşi. „Aţi văzut ca DNA să nu ceară puşcărie? (...) Eu nu am avut voie să mă duc nici la Constanţa pentru studii. (...) Eu nu am nicio problemă, unde să plec? Vreau să fac politică, nu mă scoate DNA din politică“, a afirmat Vanghelie.
 
Potrivit preşedintelui Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa, Aurel Papari, Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5, a fost, într-adevăr, student al acestei instituţii superiore de învăţământ. Profesorul Aurel Papari ne-a dezvăluit că Marian Vanghelie a fost student la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, specializarea Administraţie Publică. „Acum un an sau doi, Marian Vanghelie şi-a suspendat studiile“, ne-a spus Aurel Papari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii