Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediu generos şi ultradotat pentru Centrul „Baby Genius“ din Constanţa Liliana Naclad - „Micuţii geniali au fost şi rămân motivaţia principală!“ (galerie foto)

ro

04 Apr, 2017 00:00 9269 Marime text
Cinci săli de curs, o sală de gimnastică, spaţii de joacă, interioare şi exterioare, o bucătărie cu dotări de ultimă generaţie, spaţii sanitare, dormitoare şi multe, multe jocuri şi jucării. Toate oferite de Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ Constanţa, care îşi derulează activitatea într-un spaţiu generos din zona Trocadero.
 
La invitaţia coordonatorului centrului, Liliana Naclad, am vizitat şi noi, ieri, noul sediu al Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“. Un spaţiu generos, utilat cu mobilier pentru copii, în funcţie de vârstă, o bucătărie modernă, dotată cu echipamente de ultimă generaţie, spaţii de joacă, atât în interiorul centrului, cât şi în exterior. Am apreciat în mod deosebit spaţiul de joacă din curtea interioară, care avea de toate: gazon, tobogane, leagăne şi o trambulină. Dotări perfecte pentru a petrece o după-amiază perfectă, alături de colegii şi doamnele educatoare.
 
La Centrul „Baby Genius“ am ajuns în timpul prânzului, în timp ce micuţii erau serviţi cu mâncarea preparată chiar în bucătăria proprie. O aromă îmbietoare de ciorbă ieşea din bucătăria centrului, iar micuţi aşteptau cuminţi în sala de mese să se înfrupte din mâncarea delicioasă. După ce masa a fost servită, atât felul întâi, cât şi felul doi, copiii care rămân la program prelungit au urcat în dormitoarele spaţioase pentru a se odihni şi a avea vise frumoase, cu prinţi şi prinţese.
 
„Când ai oameni de nădejde în jur, sigur poţi reloca, într-un singur weekend, un întreg centru educaţional. O echipă genială, formată din resursele umane ale Stenali Center, părinţi, echipe de meşteri pricepuţi şi, bineînţeles, o locaţie de poveste au fost ingredientele de bază. Dar, peste toate astea, micuţii geniali: ei au fost şi rămân motivaţia principală şi merită tot ce este mai bun, inclusiv să punem pe roate, în viitorul apropiat, un after-school pentru geniali“, a declarat coordonatorul centrului, Liliana Naclad.
 
Precizăm că Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ pune la baza tuturor acţiunilor întreprinse dragostea şi respectul pentru copii. Educatoarele şi coordonatorul centrului, Liliana Naclad, acordă toată atenţia necesară copiilor, zâmbetele fiind nelipsite. Au construit o relaţie apropiată cu cei mici şi le-au câştigat încrederea, de aceea prichindeii le răspund „cu aceeaşi monedă“, a fericirii şi a respectului. Se acordă atenţia cuvenită dezvoltării micuţilor, iar asta se vede pe chipurile copiilor.
 
Copiii înscrişi la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie din Constanţa au vârste cuprinse între un an şi şase ani şi pot urma un traseu de dezvoltare bilingv (română şi engleză), „Baby Genius“ îmbrăţişând diversitatea şi multiculturalitatea. Activitatea Centrului de Dezvoltare Timpurie, Educaţie şi Recreaţie „Baby Genius“ Constanţa se desfăşoară în cinci săli de clasă, corespunzătoare grupelor de vârstă 1 - 2,5 ani, 3 - 4 ani şi 5 - 6 ani.
 

Info contact Centrul „Baby Genius“

Adresa: strada Frunzelor nr. 44, Constanţa
Facebook: https://www.facebook.com/BABY-Genius-356871611106824/
Telefon: 0760.103.506.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii