Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută o firmă care va tipări revista Liceului „Emil Racoviţă“ din Techirghiol

ro

04 Apr, 2017 00:00 2465 Marime text
Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de tipărire“, în valoare estimată de 660 de lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până la 5.04.2017.
 
Se solicită tipărirea a 11 exemplare din revista şcolii. Revista va fi de format A4 închis, format A3 deschis, 92 de pagini (46 de file). În interior, hârtia va fi lucioasă, de 90 g/mp, coperta va fi de carton lucios peste 130 g, tipar copertă color faţă, tipar interior color faţă-verso. Revista va fi biguită şi capsată cu trei capse la interior. Livrarea produselor se va face la sediul achizitorului, pe cheltuiala furnizorului. Plata se va realiza după recepţia produselor, în baza facturii fiscale primite şi a documentelor însoţitoare, cu OP, în contul deschis la Trezorerie, în termen de maximum 30 de zile. Achiziţia se va face pe bază de comandă fermă în catalogul electronic din SEAP, termenul de livrare fiind şase zile de la acordarea „Bunului de tipar“.
 
Operatorii economici trebuie să aibă cuprinsă în obiectul de activitate principal sau secundar prestarea serviciului ce face obiectul achiziţiei. Se vor prezenta documente care să ateste că ofertantul este abilitat pentru prestarea serviciilor de mai sus. Achiziţia directă se face prin intermediul catalogului electronic de produse/servicii/lucrări din SEAP. Achiziţia directă se va desfăşura în conformitate cu prevederile din HG 395/2016. În anunţul de participare se precizează că se va alege oferta cu preţul cel mai scăzut. Preţul produselor va include toate costurile legate de furnizarea acestora la sediul achizitorului. Operatorii economici interesaţi vor transmite iniţial oferte cuprinzând o minimă descriere a acestora, a furnizorului, cu datele de contact, preţul unitar şi total pe produs lei fără TVA.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii