Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Robert Gabriel Păşcălău, de la Şcoala „Tudor Arghezi“, argint la Olimpiada Naţională de Astronomie

ro

24 Apr, 2015 00:00 3476 Marime text
 
Un elev din clasa din VII-a de la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi“ din Năvodari a urcat pe podiumul Olimpiadei Naţionale de Astronomie şi Astrofizică, desfăşurată la Buzău în perioada 15-19 aprilie. Pregătit de Ionela Dumitrache, elevul s-a calificat şi în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică.

Vorbim de Robert Gabriel Păşcălău, elev cu care cadrele didactice se mândresc. Încă din clasa a V-a, Robert Gabriel s-a remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la diverse olimpiade şi concursuri şcolare. Elevul s-a calificat și a participat deja de două ori, în clasele a V-a şi a VII-a, la Olimpiada Naţională de Matematică, sub atenta îndrumare a profesoarei Maria Burlăciuc. În anul şcolar curent, Robert Pășcălău are o serie lungă de realizări, obţinând o mulţime de diplome şi de premii la olimpiadele şcolare judeţene şi naţionale, după cum urmează: medalie de argint şi calificare în lotul lărgit la Olimpiada Naţională de Astronomie şi Astrofizică, premiul I la Olimpiada Judeţeană de Astronomie și Astrofizică, premiul I la Olimpiada Judeţeană de Fizică, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Matematică și participare la Olimpiada Naţională de Matematică, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Biologie, premiul al II-lea la Olimpiada Judeţeană de Limba şi Literatura Română.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii