Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Elevii din Constanţa, zeci de premii şi medalii la olimpiadele naţionale (document)

ro

28 Apr, 2016 00:00 5371 Marime text
În perioada 17-25 aprilie, elevii din judeţul Constanţa au participat la etapele naţionale ale olimpiadelor şcolare, de unde s-au întors cu 146 de premii, menţiuni şi medalii.
 
Potrivit rezultatelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, elevii constănţeni au obţinut 88 de premii şi menţiuni acordate de către Ministerul Educaţiei Naţionale şi 58 de medalii (aur, argint, bronz), premii şi menţiuni speciale acordate de către societăţi ştiinţifice, inspectorate şcolare, asociaţii şi edituri. Dintre cei 88 de elevi premiaţi de minister, 11 elevi au obţinut premiul I, 16 elevi - premiul al II-lea, 15 elevi - premiul al III-lea şi 46 de elevi - menţiuni.
 
Dan Mircea Neagoe, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, sub coordonarea prof. Doina Bălaşa, a obţinut premiul I şi premiul pentru cea mai bună probă practică la chimie, calificându-se în lotul lărgit al României.
 
Paul Haidu-Gerea, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, coordonat de profesorul Monica Mariana Dumitru, a câştigat premiul I, premiul pentru cea mai bună probă practică şi premiul pentru cel mai mare punctaj al olimpiadei de chimie, calificându-se în lotul lărgit al României.
 
Lucica Râşnoveanu, elevă în clasa V-a la Liceul Teoretic „Traian“, coordonată de prof. Adriana Gurgui, a obţinut argint la olimpiada de matematică pentru clasele V-VI.
 
Aisel Abibula, elevă în clasa a VI-a la Şcoala Gimnazială „Spectrum“, coordonată de prof. Cristina Văcărescu, medalie de argint la olimpiada de matematică pentru clasele V-VI.
 
Arin Păcurețu, elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Spectrum“, coordonat de prof. Cristina Văcărescu, medalie de argint la olimpiada de matematică pentru clasele V-VI.
 
Vlad Vergelea, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Spectrum“, coordonat de prof. Mioara Cârnaru, medalie de argint la olimpiada de matematică pentru clasele VII-XII.
 
Memiş Edis
, în clasa a VIII-a la Liceul Teoretic „Traian“, coordonat de prof. Alina Dermengiu, argint la olimpiada de matematică pentru clasele VII-XII, calificată în lotul lărgit al României.
 
Iuliana Oana Nastor, elevă la Liceul Teoretic „Ovidius“, coordonată de prof. Camelia Ignat. S-a calificat în lotul lărgit al României pentru Olimpiada internaţională de Biologie.
 
Alexandru Gârban, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Spectrum“, aur la matematică pentru clasele VII-XII.
 
Andreas Casapu, elev în clasa a X-a, Liceul Teoretic Internaţional de Informatică, coordonat de prof. Sedat Dinc, medalie de aur la olimpiada de informatică.
 
Stelea Karina-Sânziana, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“, coordonată de prof. Adina Carmen Dogărescu, medalie de aur la olimpiada de fizică.
 
Gabriel-Octavian Jitea, elev în clasa a VIII-a la Liceul Teoretic „Ovidius“, coordonat de prof. Ionela Dumitrescu, medalie de aur la olimpiada de fizică.
 
Răzvan-Mihai Ursu, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, coordonat de prof. Ion Băraru, medalie de aur la olimpiada de fizică.
 
Robert-Gabriel Pășcălău, elev în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi“ Năvodari, coordonat de prof. Ionela Dumitrescu, medalie de aur la olimpiada de astronomie.
 
Lista completă a elevilor din Constanţa care au obţinut premii la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare poate fi consultată în secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanta.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii