Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii în bani pentru elevii constănţeni cu media 10 la Bacalaureat 2017. Şi profesorii îndrumători, remuneraţi (document)

ro

28 Jul, 2017 00:00 3526 Marime text

Consilierii locali care se vor întruni în şedinţa ordinară a CLM Constanţa pe data de 31 iulie vor analiza şi proiectul de hotărâre privind premierea elevilor care au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat şi a profesorilor îndrumători.

Potrivit proiectului de hotărâre, se propune acordarea unui premiu de 1.000 de lei net fiecărui elev care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017, după cum urmează: Ioana Frâncu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Iuliana Oana Nastor, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Andreea Pernici, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, şi Vlad Popa, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“.
 
De asemenea, se propune acordarea unui premiu în valoare de 1.000 de lei fiecărui profesor, ca urmare a pregătirii elevilor care au obţinut media 10 la Bacalaureat. Profesorii sunt: Anca Evelina Cârligeanu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Gabriela Constantinescu - Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Adriana Popescu - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Viorica Frecuş - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Doina Munteanu - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Paula Paliuc - Liceul Teoretic „Ovidius“, Bogdan Mihai - Liceul Teoretic „Ovidius“, Camelia Ignat - Liceul Teoretic „Ovidius“, Adina Holban - Liceul Teoretic „Ovidius“, Monica Măciucă - Liceul Teoretic „Ovidius“, Gheorghe Mirela - Liceul Teoretic „Ovidius“.
 
„Premierea acestor elevi şi a profesorilor îndrumători reprezintă un gest de recunoaştere a rezultatelor din prezent şi de încurajare a performanţei viitoare Ia nivelul instituţiilor de învăţământ din Constanţa. Pe termen lung, obiectivul administraţiei locale este corelarea sistemului de burse cu cel al performanţei educaţionale, astfel încât creşterea graduală a burselor de performanţă, de studiu, de merit şi de ajutor social să se regăsească într-o creştere a rezultatelor bune şi foarte bune obţinute de cât mai mulţi elevi constănţeni, cel puţin Ia examenele naţionale din următorii ani“, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta analiza şi proiectul de hotărâre privind premierea elevilor care au obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat şi a profesorilor îndrumători.
 
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii