Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Opt elevi din Constanţa vor participa la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat

ro

19 May, 2017 09:21 2863 Marime text
În perioada 27 mai- 10 iunie 2017, se organizează examenul de bacalaureat 2017, sesiunea specială, în județul Prahova. La această sesiune pot participa absolvenții de liceu, participanți la pregătirea loturilor naționale ale României pentru competițiile internaționale sau care susțin examenul de admitere la universități din străinătate și care au făcut dovada că:
 
•       au fost acceptați, în etapa preliminară, la universitățile din străinătate care le solicită pentru înscriere diploma de bacalaureat, înainte de finalizarea examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017;
•       desfășoară probele de admitere în același timp cu probele examenului de bacalaureat, sesiunea iunie- iulie 2017.
 
Conform metodologiilor în vigoare, absolvenții de liceu care participă la această sesiune specială de bacalaureat își asumă întreaga răspundere pentru parcurgerea integrală a materiei din care vor primi subiectele de examen.
 
La nivelul județului Constanța, sunt 8 absolvenți aflați în această situație: 5 elevi de la Liceul cu Program Sportiv N. Rotaru Constanța (profil sportiv- lupte greco- romane- Campionatul European Juniori 2007, kaiac-canoe- campionatul European de Tineret 2017, tenis de câmp- Turneu Internațional Seniori), 1 elev de la Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța (gimnastică aerobică- Jocurile Mondiale) și 1 elev de la Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța - Olimpiada Internațională de Chimie.
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii