Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Olimpiada interdisciplinară „Științele Pământului”, la o nouă ediție. Au început înscrierile

ro

06 Mar, 2017 00:00 1902 Marime text
Olimpiada interdisciplinară „Științele Pământului” este un concurs care se adresează elevilor din învățământul liceal, înscriși fie în învățământul de stat, fie în cel privat. Această olimpiadă se desfășoară în cadrul mai multor etape: județeană/a municipiului București, națională și internațională. În cadrul etapei județene, elevii vor susține câte o probă teoretică, cu durata de trei ore.
 
Etapa județeană a olimpiadei interdisciplinare „Științele Pământului” va avea loc pe data de 18 martie, iar la Constanța se va desfășura la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”. Elevii selectați pentru a participa la etapa județeană vor fi înscriși până la data de 16 martie, ora 12.00, printr-o adresă scrisă semnată de profesorii îndrumători și confirmată de director prin semnătură și ștampilă, document care se va depune la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța sau la centrul de concurs și electronic, pe adresa lucianoprea2004@yahoo.com.

Ca la orice concurs de o asemenea anvergură, elevii vor trebui să aibă asupra lor cartea de identitate și/sau carnetul de elev vizat la zi. De asemenea, pentru elaborarea lucrării scrise, elevii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor și a desenelor, vor folosi creion negru. Elevii pot utiliza instrumente de desen (riglă, echer, compas) și calculatoare de buzunar, neprogramabile.

Comisia de organizare și desfășurare a olimpiadei interdisciplinare „Științele Pământului”, etapa județeană, este formată din: prof. Mădălina Ivănescu - inspector școlar pentru fizică, prof. Gabriela Micu - inspector școlar pentru chimie, prof. Adriana Popescu - inspector școlar pentru biologie și prof. Alina Dumitrașcu - inspector școlar pentru geografie.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii