Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moment aniversar la Scoala „Ion Jalea" (galerie foto)

ro

20 May, 2010 04:31 4531 Marime text
pt_scoala.jpgIeri dimineaţă, micii şcolari ai clasei I B, coordonaţi de prof. Corina Papuc, au venit la şcoală cu gânduri frumoase pentru sărbătorirea zilei Şcolii „Ion Jalea", afirmând că o „simt tânără ca şi ei, dar înţeleaptă". Începând cu ora 08.00, micile ateliere de „Mâini îndemânatice" au proiectat şi construit şcoala aşa cum o văd ei în prezent şi viitor, folosind materiale diverse: plastilină, cutii de chibrituri goale, beţişoare, coli glasse, etc. A urmat o mică expoziţie cu premii.

Elevii clasei I B au fost gazde, primind în vizită un grup de şcolari de la Şcoala Specială Nr. 2, Constanţa, îndrumaţi de prof. Mihaela Boantă, Ionică Sfetcu şi bibliotecar Marinela Sfetcu, activitate educativ-recreativă din cadrul Proiectului educaţional „Bucuria de a avea prieteni", protocol de colaborare realizat între cele două instituţii de învăţământ.

O atmosferă caldă şi de bucurie i-a învăluit pe toţi copiii în acţiunile pe care le-au realizat: convorbiri, înmânarea unor amintiri realizate de elevii din ambele şcoli, prezentarea unor jocuri şi a unor programe muzicale, etc. Acest proiect îşi propune stabilirea unor legături de prietenie între elevii celor două şcoli, în vederea socializării, a dezvoltării interesului faţă de cunoaşterea interumană, a sentimentelor de toleranţă, înţelegere, acceptare reciprocă şi întrajutorare.

Totodată, copiii clasei I B s-au bucurat de o frumoasă activitate didactică în colaborare cu şcolarii clasei a VIII-a, coordonaţi de doamna prof. Adriana Tatu, din cadrul Proiectului educaţional „Să învăţăm să ne jucăm!"

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii