Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Techirghiol, siguranța are prioritate! O sută de elevi au analizat problema violenței

ro

03 Nov, 2016 22:46 2708 Marime text
O sută de elevi de gimnaziu din Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol au participat la activitățile cuprinse în proiectul „Siguranța ta are prioritate!”.

Maiorul Bogdan Davidencu, reprezentant al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ), a venit în fața elevilor pentru a le transmite informații și mesaje care să-i ajute să identifice situații sau persoane care, prin manifestări violente, ar putea reprezenta un risc pentru sănătatea și integritatea lor fizică sau psihică.

Discuția a început prin definirea termenului de violență, precizarea modalităților în care aceasta ne poate afecta și a urmărilor pe care le poate avea asupra tuturor celor implicați, victime sau agresori. În continuare, tinerii participanți la activitate au aflat care sunt autoritățile abilitate să intervină atunci când o persoană devine victimă a unor agresiuni sau este martoră la săvârșirea unor astfel de fapte.

Pe tot parcursul întâlnirii, elevii au adresat întrebări, au adus în discuție situații concrete și au analizat problema violenței în incinta și în zona adiacentă unităților școlare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii