Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Liceul Teoretic „Ovidius”, o nouă ediție a școlii de afaceri

ro

28 Nov, 2016 12:13 2799 Marime text
Vineri, 25 noiembrie, la Liceul Teoretic „Ovidius”, a avut loc o nouă ediție a școlii de afaceri pentru elevi, cu participarea celor cu rezultate foarte bune la învățătură, pasionați de educația antreprenorială.
 
De asemenea, pe 25 noiembrie, s-a desfăşurat un meci de dezbateri, aparținând formatului World Schools, între echipajul Liceului Teoretic „Ovidius“ din Constanţa  şi cel al  Colegiului naţional „Grigore Moisil“ din Oneşti. Tema dezbaterii a surprins o întrebare de actualitate: școala românească pregătește elevii pentru viaţă?

Echipa Liceului „Ovidius”, format din elevii Pernici Andreea (clasa a XII-a D), Ciotu Cătălin (clasa a XII-a D) și Cucoară Marian (clasa a XII-a B), au susţinut moţiunea aducând argumente precum diversitatea informației predate, deschiderea către piața muncii şi dezvoltarea de abilităţi sociale, intelectuale şi emoționale, pe când echipa opoziţiei a prezentat argumente care aduceau în prim-plan insuficienţa fondurilor acordate educaţiei și supraîncărcarea materiei.

Dacă anul trecut, ovidiştii au câştigat, anul acesta echipa opoziției, reprezentată de elevii Colegiului Național „Grigore Moisil“, a reușit să câştige. 


Foto: Liceul Teoretic „Ovidius” Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii