Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima strigare ISJ Constanţa organizează concurs pentru ocuparea posturilor didactice

ro

31 Aug, 2015 00:00 4165 Marime text
Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează, în perioada 1-9 septembrie, concurs şi testare pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate rămase neocupate în urma şedinţelor publice de repartizare. Şcoala Gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir“ a fost aleasă drept centru de concurs şi testare.
 
Concursul constă în probă practică/orală sau inspecţie specială la clasă şi probă scrisă în profilul postului didactic/catedrei, potrivit programelor specifice pentru concurs în vigoare. La concurs se pot înscrie candidaţi cu studii corespunzătoare postului solicitat care au obţinut cel puţin nota cinci la inspecţia specială la clasă sau la probele practice de profil în cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor, sesiunea 2015, ori cel puţin media opt la inspecţiile la clasă în profilul postului, în cadrul examenului naţional de Definitivare în învăţământ, sesiunea 2015. Proba scrisă se susţine pe baza subiectelor puse la punct de comisia judeţeană de elaborare a subiectelor şi baremelor de evaluare, în aceleaşi condiţii ca proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, durata de redactare a lucrării scrise fiind de patru ore. Testarea personalului fără studii corespunzătoare postului constă în interviu şi lucrare scrisă. La testare se pot prezenta persoane care au absolvit cel puţin liceul, cu diplomă de Bacalaureat. Lucrarea scrisă se susţine înaintea interviului, durata de redactare fiind de trei ore.

Vezi calendarul probelor!


Candidaţii se pot înscrie marţi, 1 septembrie, între 9.00 şi 13.00, şi miercuri, 2 septembrie, între 9.00 şi 13.00. Probele încep joi, 3 septembrie. Între orele 9.00 şi 12.00, va avea loc proba scrisă din cadrul testării personalului fără studii corespunzătoare postului. Ulterior, între orele 13.00 şi 16.00, se va desfăşura interviul (conform programării ce va fi afişată în centrul de concurs/testare). Vineri, 4 septembrie, între 9.00 şi 13.00, este programată proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice în vederea angajării cu contract individual de muncă pe perioadă determinată a personalului didactic calificat. Rezultatele vor fi afişate luni, 7 septembrie. Candidaţii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii în aceeaşi zi, dar şi pe 8 septembrie, între orele 9.00 şi 10.00. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 9 septembrie. A doua zi, pe 10 septembrie, va avea loc şedinţa publică de repartizare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii