Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitor, o firmă din Oradea Un bloc de patru etaje va „răsări“ în zona Mamaia Nord

ro

30 Jan, 2016 00:00 3349 Marime text
SC Distriktap SRL intenţionează să construiască un imobil de patru etaje în zona Mamaia Nord.
 
În acest sens, societatea a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Construire imobil locuinţe colective P+4E“, în vederea obţinerii acordului de mediu. Terenul pe care va fi ridicată noua clădire este amplasat în intravilanul oraşului Năvodari şi face parte din sola 29, parcela A158/5, trup 6(D), lot1/2/1/1/1. Cu o suprafaţă de 614 m, terenul are următoarele vecinătăţi: la sud - teren în proprietate privată - lot 1/1, teren neconstruit, la nord - aleea D30, la est - teren proprietate privată - lot1/2/1/1/2, teren neconstruit, la vest - teren al Consiliului Local (fâşie teren) şi proprietate privată - hotel Leon Beach, construcţii parter şi parter+1 etaj.
 
Pe amplasament se doreşte a se realiza un imobil cu regim de înălţime P+4 etaje cu destinaţia de „imobil locuinţe colective“. Terenul este în acest moment sub nivelul străzii, urmând să se facă umpluturi pentru ridicarea nivelului terenului până la cota străzii. Viitoarea clădire va avea un regim de înălţime de parter şi patru nivele, trei garsoniere, 13 apartamente cu două camere şi patru apartamente de trei camere.

Despre Distriktap SRL

Firma Distriktap SRL a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Oradea, Piaţa 1 Decembrie. Firma este deţinută de Daniel Turcuţ, născut în 1982, în Galaţi. Societatea Distriktap SRL desfăşoară „activităţi de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii