Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înscrierile s-au încheiat. 197 de posturi de directori, scoase la concurs de ISJ Constanţa (document)

ro

04 Oct, 2016 00:00 5996 Marime text

 
În perioada 13 septembrie - 2 octombrie 2016, cadrele didactice din Constanţa au putut să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.
 
Între 13 şi 14 octombrie este programată elaborarea graficului desfăşurării probelor de evaluare a CV-ului și a probelor de interviu. Între 17 octombrie şi 17 noiembrie se vor organiza şi desfăşura probele de evaluare a CV-ului şi cele de interviu. Rezultatele concursului vor fi afişate pe 18 noiembrie. Candidaţii nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii între 21 şi 23 noiembrie. Acestea vor fi soluţionate între 24 noiembrie şi 9 decembrie, iar pe 9 decembrie vor fi afişate rezultatele finale. Validarea în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar a rezultatelor finale și transmiterea acestora la MENCȘ sunt etape programate pentru data de 16 decembrie.
 
Concursul pentru directorii de şcoli a generat o revoltă a acestora vizavi de prevederile metodologiei pentru desfăşurarea lui.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta lista cuprinzând posturile scoase la concurs de ISJ Constanţa.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Felicia-profesor 04 Oct, 2016 17:28 LUPUL PAZNIC LA OI !!! ce cauta politicul in examenul directorilor?Faceti cunoscuta lista cu acei consilieri care vor face parte din comisia de examinare a directorilor. se aude ca e trecut pe lista si numele lui Raducu Popescu. EXCLUS. consilierul care a facut parte din echipa isj-ului va frauda…..vrem schimbarea acestuia daca intr-adevar se adevereste ca este pe lista aprobata.
  • Adriana 04 Oct, 2016 15:13 Scrisoare catre MINISTER Presa, va rugam sa sustineti asa cum o faceti de fiecare data, transparenta. Aduceti la cunoastinta ministerului faptul ca in comisia de examinare face parte printre altii si Raducu Popescu, consilier. Dorim ca din comisie sa faca parte persoane care nu au fost numite politic in functie, ori d-l Popescu nu doar ca a facut parte din sistem dar a si numit in mandatul dumnealui directori care si acum mai sunt inca pe functii si evident ca s-au si inscris ptr ca vor avea sustinere. Cerem inlocuirea d-lui Popescu Raducu cu o alta persoana consilier dar care nu a detinut functie de management in inspectorat.