Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inscrierile continua Studentii pot aplica pentru „Explore the World Program"

ro

22 Feb, 2010 02:58 1123 Marime text
Până pe 28 februarie, studenţii se mai pot înscrie în Programul de internship-uri internaţionale „Explore the World Program". Astfel, pot beneficia de o experienţă profesională într-un cadru internaţional pe domenii ca marketing, management, finanţe, administrarea afacerilor, dar şi educaţie.

Programul este desfăşurat de AIESEC România, în parteneriat cu AIESEC Germania, India, Turcia şi China. Studenţii pot completa online formularele de aplicare, pe adresa www.aiesec.ro, până pe 28 februarie.

„Explore the World Program" se adresează studenţilor cu profil economic, care au cunoştinţe în marketing, management, finanţe, administrarea afacerilor, dar şi celor cu profil uman - predare în limbi străine. „Programul a fost gândit pentru a oferi experienţe intense, culturale şi profesionale tinerilor cu potenţial din România, dornici să cunoască lumea, să investească în dezvoltarea lor şi să îşi aducă contribuţia la dezvoltarea celor din jurul lor", a precizat preşedinte AIESEC România, Vlad Fejer.

Programul „Explore the World", rezultatul colaborării dintre AIESEC România şi cele patru ţări s-a concretizat prin trei proiecte. „Change in Diversity" oferă studenţilor, masteranzilor, dar şi celor care au absolvit recent şi au o experienţă de minim şase luni în domeniu, oportunitatea de a cunoaşte mediul corporatist din India şi Turcia şi de a descoperi două dintre cele mai puternice culturi din lume. Internship-urile au o durată cuprinsă între 6 - 12 luni, pe domenii ca marketing, management, administrarea afacerilor şi finanţe.

Cel de-al doilea proiect „Discover Deutschland" se adresează studenţilor de la profil economic, care nu sunt însă în an terminal. Durata internship-ului este de doar şase luni şi se derulează în colaborare cu diverse companii din Germania.

Al treilea proiect, „Learning to Understand" este special conceput pentru studenţii în an terminal şi pentru cei care au absolvit recent studii de limbi străine şi predare în limba engleză. Aceştia au, prin intermediul acestui proiect, oportunitatea de a preda limba engleză elevilor din liceele din China, pe o perioadă cuprinsă între 6 - 12 luni.

Potrivit reprezentanţilor AIESEC, toate cheltuielile de cazare, masă şi transport, dar şi celelalte cheltuieli suplimentare pe perioada şederii în ţara respectivă sunt asigurate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii