Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de excepție de la Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ din Tulcea, premiaţi

ro

01 Jun, 2017 12:46 4154 Marime text
Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tucea, a participat, ieri, la Gala Premiilor de Excelență a Colegiului Dobrogean Spiru Haret, eveniment organizat de conducerea liceului, cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea și Inspectoratului Școlar Județean.
 
Elevi ai Colegiului, din clasele V-XII, au urcat pe scena Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea, pentru a primi semne de apreciere pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele școlare organizate în cursul anului școlar ce se încheie în luna iunie.
 
„Aș dori să transmit sincere felicitări și pentru cadrele didactice care v-au îndrumat pașii către calea cunoașterii și care au construit, practic, aceste generații de care suntem, cu toții, mândri. (…) Colegiul Dobrogean Spiru Haret are, deja, o tradiție în formarea unor minți remarcabile, prin asigurarea mediului propice pentru dezvoltare intelectuală. Colegiul Dobrogean Spiru Haret a fost și va rămâne un incubator de excelență, atât printr-un corp profesoral de excepție, cât și prin generațiile din ce în ce mai bine pregătite, care dau clasă unor centre educaționale mari din țară (și nu numai)“, a transmis Mihai Nicolae, consilier al președintelui Consiliului Județean Tulcea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii