Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt cei nouă elevi din Constanţa notaţi cu 10 la Evaluarea Naţională

ro

22 Mar, 2016 00:00 4492 Marime text


La sfârşitul lunii februarie, elevii de clasa a VIII-a au susţinut simularea Evaluării Naţionale. Nouă elevi din Constanţa au primit nota maximă: șase la disciplina Limba și literatura română și trei la Matematică. Cei nouă provin de la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“, Şcoala Gimnazială nr. 37, Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Şcoala Gimnazială nr. 1 Mangalia, Şcoala Gimnazială „Gala Galaction“, Liceul Teoretic „Traian“ şi Şcoala Gimnazială „Spectrum“.
 
Reamintim că proba de Limba şi literatura română a avut lor pe 22 februarie, urmată de simularea la Matematică, pe 23 februarie. Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat rezultatele înregistrate la simularea probelor din cadrul Evaluării Naţionale pentru elevii claselor a VIII-a. Astfel, din totalul celor 5.872 de elevi care au participat, 43,38% au obținut medii peste 5. Astfel, la disciplina Limba și literatura română, 60,52% au obținut note peste 5, iar la Matematică - 31,95 %.
 
Au fost notaţi cu 10 la proba de Limbă română următorii elevi: Ana Maria Costache, de la Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“, Maria  Florea, de la  Şcoala Gimnazială nr. 37 Constanţa, Ioana Bistrae, de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“, Amina Suciu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Răzvan Stoica, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Mangalia, şi Andreea Teodora Tănase, de la Şcoala Gimnazială „Gala Galaction“.
 
La proba de Matematică au obţinut nota maximă: Rareș Dumitru Butilcă, de la Liceul Teoretic „Traian“, Edis Memiș, de la Liceul Teoretic „Traian“, şi Cristina Resmeriţă, de la Şcoala Gimnazială „Spectrum“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii