Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost afişate rezultatele la Bacalaureat Constanţa 2017. Patru elevi din Constanţa, cu media 10!

ro

05 Jul, 2017 12:07 5158 Marime text
Au fost afişate rezultatele la Bacalaureat Constanţa 2017. Tot azi  vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 16.00-20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

În Constanţa, patru elevi au media 10 la Bacalaureat 2017: Frîncu Ioana de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, Nastor Iuliana Oana de la Liceul Teoretic Ovidius, Pernici Andreea de la Liceul Teoretic Ovidius, Popa Vlad de la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân.
 
 Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: usținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probele scrise și nota 5 la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 cel puțin, la probele scrise.

Lucrările au fost  valuate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

Pentru candidaţii care obţin media generală 5,99, media generală se rotunjeşte la 6,00.

Candidaţii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu îndeplinesc simultan condiţiile menţionate, precum şi candidaţii care s-au prezentat la unele, dar nu la toate probele de examen sunt declaraţi „respinşi”.

Candidaţii care au fost eliminaţi de la o probă, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi „eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării sau a probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale. Se consideră că aceşti candidaţi nu au promovat examenul de bacalaureat.

Rezultatele examenului de Bacalaureat 2017
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii