Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Elevilor din Constanţa, pe podiumul Galei Premiilor Participării Publice

ro

30 Mar, 2016 00:00 3153 Marime text


Auditorium Pallady din Bucureşti a găzduit, pe data de 24 martie, cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice, eveniment anual organizat de Centrul de Resurse pentru Participare Publică, care, anul acesta, a beneficiat de înaltul patronaj al Reprezentanţei Comisiei Europene în România.
 
Gala Premiilor Participării Publice îi reunește și premiază pe toţi cei care schimbă ceva în societate, ediţia de anul acesta desfășurându-se sub deviza „Vrei magie? Refuză Imposibilul!“. În cadrul evenimentului din acest an, Asociaţia Elevilor din Constanţa a fost distinsă cu două premii - „Frăţia elevilor și nedreptatea bugetară” și „Legea nu se negociază la bursă” -, pentru obţinerea aplicării reducerii de 50% la transportul local în comun pentru toţi elevii din municipiul Constanţa şi pentru acordarea burselor școlare pentru elevii din oraş.


 

„Cele două premii reprezintă o încununare a eforturilor tuturor celor care au trecut prin AEC în acești primi trei ani de activitate. De asemenea, acesta este un exemplu și pentru restul tinerilor din România că sistemul nu este de neînvins, iar cu implicare și perseverenţă, poţi face lucruri care, la prima vedere, par imposibile”, a declarat Constantin-Alexandru Manda, preşedintele Asociaţiei Elevilor din Constanţa.

 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii