Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt tineri, au inițiativă și rezultate pe măsură „De când am intrat în această echipă viața mea s-a schimbat”

ro

27 Dec, 2014 00:00 4024 Marime text
Camibo a demonstrat în ultimii ani că este un brand profesionist de organizări de evenimente. Toți cei implicați își respectă sarcinile, dar intervin activ când vine vorba de colaborări între departamente. Recent, echipa s-a modernizat și mărit prin alăturarea unui nou membru și transformarea în Ct Events by Camibo.

Ce evenimente ați organizat în 2014?

Oana Tuluc: În 2014 am organizat o gamă largă de evenimente cum ar fi balurile bobocilor, banchete, petreceri tematice, serate armânești, toplantiuri, petreceri de 8 martie, ziua îndrăgostiților și Revelion. Sperăm ca pe viitor să ne dezvoltăm și mai mult obiectul de activitate si să acoperim toate necesitățile clienților noștri.

Ce fel de oameni ai cunoscut în aceasta echipă?

Lemnaru David: De când am intrat în această echipă viața mea s-a schimbat. Pe lângă faptul că am cunoscut oameni de la care am avut ce învăța și în continuare am ce să învăț, am cunoscut și oameni care au venit și au încercat să ne tragă în jos, dar mă bucur că s-au retras fără să fie probleme. Am interacționat cu oameni cu bun simț, respect și să nu uităm de simțul umorului. Pentru mine suntem cea mai tare echipă de organizări evenimente.

Care sunt dificultățile pe care le întâmpini în domeniul organizării de evenimente în orașul Constanța?

Nicolae Claudiu Cristian: Fiind o echipă formată din prieteni care se consideră o familie, întâmpinăm aceleași provocări. Acestea apar de la stabilirea locației, până la mulțumirea ultimul client. Lucrând în echipă, putem trece peste orice provocare împreună. Într-un mediu în continuă dezvoltare al vânzărilor, mereu vor fi dificultăți, însă, noi suntem acolo doar pentru a le rezolva pentru ca amicii noștri să se bucure de o petrecere reușită.

Cum și când a început povestea Camibo?

Mihai Bănică: Povestea Camibo, actualul Ct events, a început în anul 2009 la o petrecere studențească organizată în Tomis cu colegii din facultate la care doi prieteni mai îndrăzneți au propus să începem un proiect împreună - Cătălin, Mihai, Bogdan. Prin multă muncă și ambiție, acest proiect s-a dezvoltat, după cum se spune, efectul de volantă pornește greu, însă odată pusă în mișcare merge singură, și am început să organizăm și baluri, nunți, botezuri, banchete, evenimente de mii de persoane, echipa s-a mărit, ne-am făcut prieteni noi, alții vechi ne-au părăsit pentru o viață pe mare sau una de familie, personal, Camibo a fost, este și va fi familia mea. Sper că în continuare să putem progresa, îi dorim bun venit unui nou membru, un suflu nou, idei, energie, experiență în domeniu. Piața actuală cere pentru o dezvoltare o fuziune pentru putere. Cu această ocazie, vreau să mulțumesc tuturor care direct sau indirect s-au lovit de acest brand, de noi, pentru că ne-au ajutat să ne dezvoltăm chiar prin lucruri motivante sau prin ajutorul personal implicat.

Cum crezi că pot influența ideile tale buna promovare și activitate a CT Events by Camibo?

Emanuel Pătrașcu : Cred că aportul meu la echipa CT EVENTS by Camibo poate influența activitatea prin sprijin administrativ și organizatoric. Echipa este tânără, plină de putere și idei, are entuziasm și pot să zic și foarte mult profesionalism. Mă bazez pe experiența mea în domeniu, dar și pe capacitățile mele de lider. Formăm o echipă, iar ideile le prelucrăm și dezvoltăm împreună. Reușita evenimentelor mă face să cred că echipa influențează CT EVENTS by Camibo către succes!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena vasile 09 Jan, 2015 14:48 elena vasile este numele misterios al femeii misterioase :))
  • Nicu 27 Dec, 2014 13:33 din 2009 pana in 2014 au functionat fara firma,scrieti si asta!si evenimentele din 2014 au fost maxim 5 si alea goale !
  • sensation 27 Dec, 2014 00:46 Succesul vostru de anul sau toamna asta se datoreaza unei femei. Nu voi spune numele meu real,dar trist rau a fost Nicu ,ca el se baza pe ea.Si-o merita.Oricum sunteti o echipa mai buna decat el si va meritati succesul.