Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul din familia HaHaHa Production vorbește despre colaborarea cu Smiley (galerie foto)

ro

05 Jul, 2014 00:00 7932 Marime text
Din Constanţa în capitală, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ la HaHaHa Production, Dorian Micu îşi confirmă statutul de artist la fiecare featuring, atrăgându-şi din ce în ce mai mulţi fani. Haideţi să-l cunoaştem!
 
Cum s-a produs trecerea de la chitară clasică la hip hop?
A fost ceva firesc. Ascultam hip hop de când eram copil şi a fost prima formă de exprimare artistică ce m-a făcut să mă simt liber şi împlinit.
 
Care este atmosfera în sânul familiei HaHaHa Production?
Înainte de a fi cel mai puternic label muzical din ţară, HaHaHa Production este o adunătură de prieteni şi de oameni care au foarte multe în comun, lucru ce se reflectă în atmosfera din studio. Să zicem că este un mediu prielnic creaţiei artistice, din toate punctele de vedere.

Care au fost atuurile pentru care Smiley te-a ales pentru a colabora la înregistrarea piesei ,,Can I get a...“?
Nu cred că este vorba neapărat de atuuri sau de calităţi speciale. Am fost foarte inspirat de piesă din primul moment în care am auzit-o. Am scris repede o strofă de care Smiley şi Şerban Cazan (producătorul piesei) au fost foarte încântaţi. Strofa aceea a rămas şi aşa a luat naştere colaborarea pentru „Can I get a...“. Este o melodie specială, pe „gustul“ nostru, şi cred că asta s-a văzut peste tot pe unde am interpretat-o.

Dacă tot vorbim despre duete, ai mai multe melodii cu artiste precum Jazzy Jo, Brighi şi Sore. Ce ai avut de învăţat de la colegele tale?
Am avut de câştigat experienţă, care s-a materializat în spectacole, emisiuni etc. Mă bucur de fiecare dată când colaborez cu cineva şi le mulţumesc colegelor mele pe această cale.

În videoclipuri, am observat câteva tatuaje pe membrele tale; care este povestea lor şi ce semnifică?
Pe antebraţul drept, am un blazon gândit de mine, alcătuit din mai multe elemente arhitecturale renascentiste. În centrul blazonului se află un cap de leu, inspirat dintr-un basorelief italian. Pe picior am simbolul kanji „mama“. Este primul meu tatuaj şi l-am făcut aproape de vârsta de 18 ani. Să zicem că este un semn care îmi aduce aminte de familie şi de susţinerea pe care o am din partea lor, mai ales din partea mamei mele.
 
Fără doar şi poate, ai transformat, de curând, piesa ,,Mare albastră“, dintr-un şlagăr, într-un hit. Cum ţi-a venit această idee?
Ca orice constănţean, sunt îndrăgostit de mare. Când sunt departe, mă gândesc la ea, când stau pe nisip, la malul ei, o consider cel mai bun duhovnic. Am scris piesa toamna, pe o vreme ploioasă, în timp ce eram în metrou, cu gândul la Constanţa şi la mare. Am reinterpretat acel refren celebru, pentru că însumează starea şi mesajul piesei şi pentru că un om care ascultă acest refren de acum 25 de ani se poate identifica cu el şi în 2014.
 
Foto: Adi TUDOSE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii