Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz s-a încheiat Tema a fost - Descentralizarea sistemului de sănătăte constănţean s-a făcut cu încălcarea legii?

ro

28 Sep, 2010 20:48 5573 Marime text
promo_1715092010.jpg "Plângere penală pentru ceicare nu respectă aplicarea legii"

Prefectul judeţului Constanţa a fost invitat înredacţia Ziua de Constanţa la Interviul Online. În cadrul discuţiilor,reprezentantul guvernului în teritoriu a afirmat că descentralizarea sistemuluide sănătăte constănţean s-a făcut cu încălcarea legii, ţinând seama că nuexistă aviz din partea Ministerului Sanatatii şi nici recomandarea Facultăţiide Medicină din cadrul Universităţii Ovidius. "Consider că reorganizarea a fostfăcută în grabă şi de către nespecialişti", a afirmat prefectul Claudiu IorgaPalaz. Totodată, acesta a mai afirmat că din informatiile pe care le deţine amexistă un dosar penal pentru externalizările care s-au făcut la nivelul SCJU,ancheta fiind în desfăşurare. Totodată, prefectul judeţului a precizat că seaflă într-un proces de strângere de documente care vor sta la baza uneiplângeri penale pe care o va face conducerii SCJU pentru nerespectarea legiidar şi celor care au semnat hârtii oficiale în condiţiile în care suntsuspendaţi din funcţie. 

Prefectul este reprezentantul Guvernului în teritoriu şi este garantul respectării legii şi a ordinii publice la nivel local. Activitatea prefectului se întemeiază pe principiile: legălităţii, imparţialităţii şi obiectivităţii; transparenţei şi liberului acces la informaţiile de interes public; eficienţei şi responsabilităţii; orientării către cetăţean. În ultima perioadă judeţul Constanţa a fost scena unor evenimente prilejuite atât de interesele personale şi de grup ale unor reprezentanţi ai administraţiei cât şi nemulţumirilor create de cadrul social în care se află ţara noastră._mg_4823.jpg

Descentralizarea sistemului de sănătăte constănţean s-a făcut cu încălcarea legii ? Pe ce criterii au fost numiţi şefii de secţii din Spitalul Judeţean şi în ce mod se va aplica planul de reorganizare în SCJU; A fost sau nu salvată instituţia Operei din Constanţa de tăvălugul pixului preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu?; De ce s-a ales şeful administraţiei judeţene cu plângere penală; Cine are drept de semnătură la primăria Cogealac, după scandalul eolienelor?; Care sunt primarii cu probleme dar şi cum decurge aplicarea legilor proprietăţii la nivelul judeţului sunt câteva dintre întrebările la care prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz răspunde joi de la ora 14.00 la interviu online prin intermediul chat-ului direct pe site-ul: //www.ziuaconstanta.ro.

Aşteptăm întrebările dumneavroastră prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa de mail: interviu@ziuact.ro.

_mg_4827.jpg

Nota redacţiei:Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

Intrebările Redacţiei: 

1. Incă de la început ar trebui să clarificăm o serie de informaţii apărute în presa locală: prefectul Claudiu Palaz a fost susţinut de echipa PDL sau de noua formaţiune politică - UNPR?

CP:Am fost sustinut de PDL si dupa cum se stie din media, am sustinere din partea UNPR. 

2. În ultimul interviu acordat cotidianului Ziua de Constanţa, afirmaţi că deşi „S-au facut multe presiuni asupra mea, dar am ramas in afara jocurilor politice". Vă menţineţi declaraţia?

CP:Sigur,imi mentin declaratia.

3. Luna viitoare se împlineşte un an de când aţi preluat postul de prefect al judeţului Constanţa. Poate fi considerat şi un moment de bilanţ. Care au fost punctele forte şi punctele slabe ale primului an ca prefect al judeţului Constanţa?

CP:Punctele forte au fost accelerarea punerii in aplicare a legilor proprietatii prin eliminarea birocratiei si a modului de rezolvare a cererilor, prin faptul ca sedintele de fond funciar s-au micsorat ca timp, sunt trannsparente si beneficiaza de prezenta presei.Ordinele prefectului privind reconstituirea dreptului de proprietate pentru terenul de sub locuinte sunt eliberate cu 2 luni mai devreme, direct de catre prefect, nemaifiind returnate catre primarii. O coordonare mai buna a serviciilor deconcentrate, rezolvarea multor probleme ale primarilor din judet, inclusiv inceperea procedurii de delimitare a acestora, care va finalizata pana la sfarsitul anului, Actiuni de sustinere a descentralizarilor - trecerea baltilor la primarii, eliberarea de autorizatii de construire direct de catre primar si nu de catre presedintele CJC. La capitolul puncte slabe, nu am reusit sa cunosc in totalitate problemele cetatenilor din judet, dar in urmatoarea perioada voi recupera prin programul de audiente pe care l-am pregatit.

4. La momentul numirii aţi fost sprijinit de foarte mulţi primari, indiferent de coloratura politică care v-au considerat cea mai pregătită persoană pentru a prelua această funcţie. Cum au decurs relaţiile cu primarii în primul an de mandat.

CP:Foarte bine, nu am tinut cont de coloratura politica indiferent de aceasta, problemele primarilor sunt problemele localitatilor si ajutandu-i pe acestia am ajutat oamenii.

5. Sunt primari care au acuzat faptul că se dau indicaţii politice în privinţa controalelor de fond pe care le realizează prin lege Prefectura. Am putea discuta aici şi de cazul primarului de la Mangalia, Mihai Tusac pe care l-aţi suspendat pentru o scurtă perioadă, dar şi a altor primari - primarul de la Cernavodă, Mariana Mircea, primarul din Cogealac sau cei din localitatea Ciobanu sau Ion Corvin.

CP:Nu are legatura controlul primariilor cu coloratura politica, in general pe copii trebuie sa-i mai si certi, nu doar sa-i mangai. Daca am facut aceste controale, le-am facut in urma unor nereguli sesizate, dar aceste controale au avut un caracter constructiv. 

6. Administraţiile locale Mereni, Aliman, Adamclisi, Băneasa şi Peştera au intrat în atenţia Prefecturii Constanţa pentru o serie de nereguli şi incidente. Ce alte primării au fost verificate de instituţia Prefectului în ultima perioadă? Există şi primari cu care instituţia Prefectului nu colaborează nici la ora actuală?

CP:Nu exista primari care sa nu colaboreze. Relatiile de colaborare din punct de vedere institutional exista cu toate localitatile. 

7. Ultimele luni au însemnat o relaţia tensionată şi deteriorată cu administraţia judeţeană, respectic conducerea Consiliului Judeţean Constanţa. Mai multe horătâri emise de CJC atacate în instanţă, totul culminând şi cu două plângeri penale pe numele lui Nicuşor Constantinescu. La prima aţi renunţat. De ce? În ce împrejurări aţi depus cea de-a doua plângere penală pe numele şefului CJC?

CP:Nu am renuntat la nicio plangere, s-a stramutat dosarul, tinand seama de functiile pe care ocupam amandoi.

Cea de-a doua nu a fost o plangere ci o sesizare catre Politie pentru a verifica afirmatia domnului Constantinescu, ca specialistii din SCJU omoara oameni.

Relatia cu presedintele CJC este una institutionala.

8. Grindul Chituc reprezintă după ani buni încă un caz delicat pentru Prefectura Constanţa. Un doasar aparent închis, dar care continuă să facă victime. Care mai este situaţia juridică în acest caz?

CP:Grindul Chituc reprezinta un dosar privind retrocedarile. Dorinta mea este de a inchide aceasta speta si de a gasi solutii pentru aceste retrocedari facute in "Nevada" Dobrogei. Dupa finalizarea procesului de delimitare a celor doua localitati Corbu - Sacele, dosarul va fi inchis. 

9. De la numirea în funcţia de prefect aţi "schimbat" deja doi şefi al Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi "sunteţi" la al treilea. De ce la Constanţa niciun şef de inspectorat nu şi-a putut duce mandatul la bun sfârşit? În calitate de prefect, cum apreciaţi starea de siguranţă a cetăţeanului în judeţul Constanţa, gradul de infracţionalitate şi activitatea poliţiei ?

CP:Nu am cunostinta de ce inspectorii sefi nu si-au dus la bun sfarsit mandatul. Referitor la siguranta cetateanului exista planuri de masuri pe care institutiile cu atribuitii in acest sens lucreaza la ele. In privinta sigurantei in scoli, m-am implicat serios. Despre activitatea politiei nu pot sa fac o precizare la aceasta data, deoarece au fost multe schimbari si nu mi-am putut face o parere. sunt convins ca totul este sub control insa si va scandea gradul de infractionalitate si isi vor face mai mult prezenta simtita in strada. 

10. Dacă suntem la capitolul bilanţ cum aţi colaborat în acest an cum şefii de instituţii deconcentrate?

CP:Chiar daca au fost schimbari la nivelul institutiilor deconcentrate intr-un an de zile, colaborarea cu acestia a fost buna, au raspuns solicitarilor prefectului de cate ori aceasta a fost realizata. am cerut sa mi se faca rapoarte lunare cu activitatea fiecarei instituti, pe care le-am primit la timp. Si un alt aspect solicitat, afisarea Cv-ul si declaratiilor de avere pe site-ul institutiilor.

11. Am lăsat la final capitolul starea sănătăţii la nivelul judeţului pentru că este şi subiectul cel mai fierbinte al acestor zile. Descentralizarea sistemului de sănătăte constănţean s-a făcut cu încălcarea legii ? Cum vedeţi soluţionată problema SCJU şi în special partea cu reorganizarea spitalului, având în vedere că totul se face din ce susţin sindicaliştii din sănătate după bunul plac al unei singure persoane, care întâmplător acum conduce instituţia Consiliului Judeţean Constanta?

CP:Da, s-a facut cu incalcarea legii, tinand seama ca nu exista aviz de la Ministerul Sanatatii si fara recomandarea din partea Rectoratului. Consider ca a fost facuta in graba si de catre nespecialisti.

12. Se vorbeşte tot mai des despre o posibilă candidatură a dvs la o funcţie la nivelul municipiului Constanţa sau a judeţului. Primar sau preşedinte de CJC, pentru că funcţia de prefect nu este pe viaţă???

CP:Nu stiam ca functia de primar sau de presedinte CJ e pe viata. Referitor la o posibila candidatura, ce pot sa spun la ora aceasta, este ca sunt un profesionist si un tehnocrat, ca prefect al Constante, si-mi doresc sa fiu un prefect bun. 

 

Intrebari de pe chat:

Anon0668: Domnule Prefect DSP-ul nu poate sa intervina prin suspendarea activitatii unui spital care nu mai respecta legile in vigoare?

Romeo: ma numesc Enyedi,deoarece nu primesc raspuns la cereri depuse in prefectura si nici in audienta solicit audienta la d-l prefect

Romeo: dureaza din martie 2009!

Romeo: insist sa fiu primit de d-l prefect

InvitatZIUA:  referitor la ce problema

Romeo: am sesizat un abuz al primariei eforie,cu probe,dar cineva stopeaza 

LaviniaZIUA:  Domnul prefect va astepta marti la 13.00 la sediul institutiei. in ceea ce priveste stoparea sesizarilor, din cunostintele domnului prefect niciun angajat al prefecturii nu face acest lucru.

Romeo: asa cum se autosesizeaza prefectura,vezi cazul primeriei mangalia,cernavoda,nu vad de ce aici nu se vrea sa se intervina

Romeo: ne vom uita pe cererile depuse,am nr de inregistrare

InvitatZIUA: va referiti la fotografiile cu copacii taiati din zona pietei?

Romeo: da

InvitatZIUA: din Eforie Sud?

Romeo: da

LaviniaZIUA: Domnul Prefect va astepta marti la ora 13.00 la audienta

Anon1789: Sa intelegem si noi acum directia sanitara mai poate controla spitalul daca acesta e in subordinea consiliului judetean sau nu?

InvitatZIUA:  DSP poate verifica activitatea din spital doar in limita competentelor.

Anon1789: multumesc

LaviniaZIUA:  si noi

Anon1789: Domnule Prefect stiti ca din 44 sectii spitalul mai are acum 22 si aceasta s-a facut fara respectarea oug48/2010

InvitatZIUA:  Da, am cunostinta, este o problema ridicata in CDS si s-a facut fara aprobarea ministerului Sanatatii. Sunt lucruri pe care le analizez in vederea inaintarii unei plangeri penale catre institutiile abilitate

LaviniaZIUA:  multumim pentru intrebari. va asteptam si saptamana viitoare la un nou interviu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:50 @Seceleanu:Prefectul are audiente in fiecarea marti la ora 13.00. Va astept cu hartie luni, la ora 12.00
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:48 @Vasile: Dosarul cu suspendarea CL Cogealac se afla inca in instanta si nu avem o pronuntarea definitva si irevocabila in acest sens. Nu am primit oridn sa las jos barda, eu respect legea.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:47 @Monica: Nu am dat recomandare pentru numirea inspectorului Andreescu. Nu am cunostinta de modul in care s-au schimbat directorii de scoli. voi verifica.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:45 @Jianu: este unul dintre obiectivele discutate in comisia de dialog social.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:45 @Nicusor 2: Conform legii orice primar arestat trebuie suspendat din functie. Singurul meu interes este respectarea legii. Nu suntem in vestul salbatic.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:43 @Nicusor: am fost cel mai verificat dintre toti secretarii generali, subprefectii din toata tara. la cate controale mi s-a solicitat de catre "prieteni".
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:42 @spital:acesta este principalul obiect al actiunii inainte in instanta.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:38 @Dani: Nu am cunostinta ca domnul Constanbtinescu sa fie implicat in afacerea cu firma CEZ si nu cred ar fi intervenit in conditiile in care ar fi avut vreo afacere cu vreo firma din judetul constanta in favoarea dansului.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:36 @Musat: Nu sunt machidon si daca as fi dfost nu cred ca ar fi fost un impediment. pacat ca s-a reusit sa fie catalogati oamenii pentru etnie. sunt prefect pentru toti, indiferent de etnie. problema spitalului nu are legatura cu candidatura, sunt prefect si problemele orasului sunt ale prefectului.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:35 @Ani:Din informatiile pe care le am pentru aceasta problema exista un dosar penal pentru externalizari, care este in desfasurare. pana la finalizare nu pot face comentarii si nu ma pot implica in acnheta politiei.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:33 @prefectul palas: este de fapt afirmatia domnului director capatana care a incercat sa denatureze problema spitalului. domnul presedinte Learciu a explicat ca la aceasta dtaa nu se pune problema ca sa nu fie posibila finantarea catre spital.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:31 @Enel: din cate am cunostinta, reclamatiile se depun la o alta institutie, un departament de reclamatii separat. stiu ca reprezinta o fortareata in relatia cu cetateanul si am adus aceasta problema la cnostinta conducerii ENEL, dar nefiind o institutie deconcentrata , nu se pot lua masuri in ceea ce priveste realtia cu cetateanul.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:29 @ceausu: tinand seamna ca este vorba de pierderi de vieti omenesti, ancheta excede responsabilitatea prefecturii.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:28 @Liana:S-a luat in calcul aceasta posibilitate pe care a adus la cunostinta domnul director Dina in cadrul GDS, doar daca se vor impune conditiile pentru acest lcuru, si anume retragerea autorizatiei sanitare se va actiona in acest sens, tinand seama de implicatii.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:27 @salariati spital: tinand seama ca este vorba de o eroare materiale, lucrul acesta nu poate fi stabilit decat de instanta. numirea doctoritei balcan face obiectul unei plangeri in instanta. 2. e gresita dispozitia, eu am facut o solitarea clara managaerului capatana, medicii nu pot semna cat sunt suspendati. exista riscul ca documentele sa fie lovite de nulitate in conditiile in care dispozitia 806 este atacata in instanta. imi rezerv drept si iau in calcul, saptamana viitoare, in functie de documentele pe care le voi strange la problema semnalata sa fac plangere penale conducerii spitalului si celor care au semnat acele hartii. 3. sa mi se comunice si sigur acele socumentele vor ajunge catre parchet sau catre politie. 3.
  • Ziua de Constanta Interviu Online 30 Sep, 2010 14:23 @Elena:Problemele ridicate au fost discutate in comisia de dialog social, interesele v-atu fost bine sustinute de sindicate, modul in care se face restructurarea este cu aprobarea presedintelui Nicosr constantienscu. Verificarea modul in care s-a facut reorganizarea este inca o problema pentru mine si imi doresc sa gasesc o solutie pentru rezolvarea, care este facuta de nespecilaisti.
  • Enyedi 30 Sep, 2010 14:17 buna ziua,am depus mai multe cereri,ramase din pacate fara raspuns.acest lucru se intampla din martie 2009.am fost si in audienta de 2 ori,la fel fara raspuns.deoarece sunt nemultumit de felul in care sunt tratati cetatenii constantei,doresc sa fiu primit in audienta de dvs.astept un raspuns,doresc o audienta la dvs saptamana viitoare.
  • Liana 30 Sep, 2010 00:08 Domnule Prefect avand in vedere ca structura spitalului clinic judetean constanta a fost modificata prin reducerea sectiilor clinice si aducerea altor sectii din spitalul vechi in judetean nu se impune retragerea Autorizatiei Sanitare a acestui spital? Iar daca se impune de ce Directia de Sanatate Publica a judetului Constanta, institutie deconcentrata in subordinea Prefecturii nu ia aceasta masura?
  • salariat scju 29 Sep, 2010 23:35 1. dispozitia 806 de numire a noilor sefi de sectii din cadrul scju contine o eroare: doctorita balcan se mai numeste alina-beatrice, in nici un caz victoria, asa cum eronat este scris in aceasta dispoztie a dlui nicusor constantinescu. data fiind aceasta eroare, va intreb daca aceasta dispozitie este nula de drept sau nu?! 2. azi, 29.09.2010, managerul capatana a dat o dispozitie prin care cei zece medici sefi de sectie contestati de facultate si suspendati de dumneavoastra prin actiunea in contencios administrativ isi pot desfasura in continuare atributiile de medici sefi, singura specificatie fiind aceea ca pe langa semnatura lor sa fie si cea a medicului supleant, adica doua semnaturi in loc de una. intrebare: daca sunt suspendati, de ce managerul nu le-a spus clar: atributiile dvs in functia de medic sef SUNT SUSPENDATE ! 3.ce ar face domnul prefect daca ar primi dovezi irefutabile despre un medic sef de sectie nou numit si suspendat de actiunea in contencios administrativ ca ar savarsi fapte penale (uzurpare de calitati oficiale, fals si uz de fals, abuz in serviciu, santaj? ?????
  • Florin Ceausu 29 Sep, 2010 19:39 sunt o cunostinta a familiei zarafu. De ce autoritatile nu verifica imprejurarile in care au decedat cei doi scafandrii despre care scrieti de o saptamana. Nu cred ca daca ar fi vrut, chiar si prefectul ar fi putut sa declanseze o ancheta in port. asteptam un raspuns.
  • ENEL 29 Sep, 2010 19:35 suntem cu totii constantenii si la fel de afectati de penele repetate de curent. la ENEL nu-ti raspunde nimenea insa daca intarzii cu plata la factura si 24 de ore vin si-ti taie curentul. cine ne reprezinta in relatia cu enel constanta, o fortareata in care nu poti sa intri ca sat-i poti rezlva o problema?
  • SCJU 29 Sep, 2010 19:32 nu mai avem nicio speranta sa rezolvam problemele din spital. ministerul si prefectul nu au nicio putere, atata timp cat spitalele au intrat in subordinea administratiei locala. ceea ce mai poate face prefectul acesta este sa demonstreze hotiile din spital, asta da.
  • seceleanu 29 Sep, 2010 15:14 suntem un grup de constanteni cu sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile în urma unor procese cu primaria constanta dar care nu au fost puse în aplicare. primarul nostru nici nu ne baga in seamna iar de la Prefectura am fost trimisi tot la primarie. exista institutia audientei pe care din pacate nici primarul dar nici prefectul nu o respecta.
  • vasile roaita 29 Sep, 2010 15:04 Cum ramane cu suspendarea Consiliului local Cogealac sau gata vi da dat ordin sa lasati barda jos dupa eliberarea lui hristu. avea ganduri mari pdl si domnul prefect sa faca alegeri pana la sfarsitul anului in localitate si sa puna mana pe banii de la cez si spanioli.
  • Monica 29 Sep, 2010 14:57 1.care este punctul de vedere al prefectului cu privire la schimbarile pe care le face inspectorul scolar Andreescu, care a operat schimbari la nivelul directorilor dupa inceperea anului scolar. 2. Acelasi inspector este inintr-un grav conflict de interese fiind in acelasi timp in proces cu inspectoratul. In ISJ circula informatia ca andreescu nu a avut nici recomandarea prefectuului si nici cea a partidului democrat. vrem adevarul
  • Prefectul Palas 29 Sep, 2010 14:54 Managerul SCJU Constanţa a spus că singurul motiv pentru care se fac restructurări în cadrul spitalului este finanţarea insuficientă. Pentru lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, fondurile de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătăte (CJAS) nu ar ajunge nici măcar pentru salariile personalului medical. De asta ce spune domnul prefect, ca d-nul Learciu nu vorbeste cu nimeni.
  • Ella 29 Sep, 2010 14:52 Dupa ce vor pleca cei 160 de oameni din acest spital o sa fie f. bine,va creste calitatea calitatea actului medical(aiurea),vor fi toti de o amabilitate iesita din comun,de vei prefera sa mori acasa .Aveti grija de sanatatea voastra.
  • ROMANA 29 Sep, 2010 13:39 FELICITARI DOMNULUI PREFECT PENTRU ACTIUNILE INTREPRINSE SI MAI ALES PENTRU FAPTUL CA INAINTE DE TOATE PUNE IN FATA INTERESELE OAMENILOR.A DEMONSTRAT CA A AVEA COLOANA VERTEBRALA,A FI OM SI UN BUN PROFESIONIST,NU ARE NICIO LEGATURA CU CULOAREA POLITICA.BRAVO SI INCA O DATA FELICITARI !!!!
  • afara cu Constantinescu 29 Sep, 2010 11:53 Consiluil Judetean in frunte cu marlanul marlanilor nu vor sa-si dae afara lingaii di CJC si distruge tot ce poate , sanatate , cultura invatamant SI SPUNE CA-I VINA GUVERNULUI ACCEASTA ESTE TACTICA LA CARE APELEAZA PSD SI IN ALTE JUDETE.Astia sunt in stare sa ne puna sa ne omoram intre noi . dand vina pe altii, numai sa- si continue dictatura in judet.Mai bine-l dam noi afara , chiar cu forta pe acest marlan de Ploiesti. Sa-l izgonim din acest judet. Sa vedet cum atunci se vor gasi resurse pentru tot.Asta nu inseamna ca ceilalti sunt mai breji , dar asa putem da o lectie si un semnal ca EI TREBUIE SA NE SLUJEASCA NU NOI SA LE FIM SJUGI.
  • Jianu 28 Sep, 2010 21:15 Domnule Prefect in ce baza face Nicusor Constantinescu aceasta restructurare, fara sa aibe avizul Ministerului Sanatatii?
  • Nicusor 28 Sep, 2010 21:09 SA NE SPUNA DOMNUL PALAZ CE INTERESE ARE LA COGEALAC SI CINE I-A CERUT SA-L SUSPENDE SUSPECT DE REPEDE PE PRIMARUL CATI HRISTU? A INCERCAT SA FORTEZE ALEGERI LA COGEALAC DOMNUL PREFECT SI STIE CA ASA ESTE DAR ACUM NU MAI RECUNOASTE SI S-A GRABIT SA-L REPUNA PE FUNCTIE PE PRIMAR, DUPA CE A FOST SPERIAT DE POLITISTI IN ARESTUL IPJ.
  • Nicusor 28 Sep, 2010 21:05 NU A EXISTAT UN PREFECT CA DL PALAZ. CAND VA FI DESTITUIT VOR IESI MULTE LUCRURI LA SUPRAFATA. BRAVO CONSTANTINESCU
  • spital 28 Sep, 2010 21:03 problema nu e cine e acum sef de sectie, ci faptul ca nu s-a respectat legea. la un spital clinic e musai ca sefii de sectie sa fie universitari, sa aiba acordul conducerii facultatii si sa aiba cursul de management sanitar(ordin al ministrului sanatatii). unde mai pui ca unii din sefii de sectie numiti de aceste hahalere neocomuniste sunt si penali. plus de asta, nu au nici in clin si nici in maneca cu psd. pur si simplu chiar indemnau personalul sa nu voteze psd. si asta nu mai departe decat anul trecut. asa ca, stimabile si venerabile domn n. constantinescu, mai bine numeste niste consilieri judeteni sefi de sectie la scju cta!
  • militianul 28 Sep, 2010 21:01 Daca Spitalul nu era preluat de Constantinescu, acum s-ar fi inchis, si eram toti pe drumuri. Stiti toti medicii asta, dar mintiti lumea in continuare. Va bateti pe functia de sef de sectie pentru ca acolo se ia spaga multa - voi internati, voi operati, voi decideti in sectie. Voua nu va mai ajunge spaga, iar la asistente nu le dati nimic.
  • dani 28 Sep, 2010 21:00 De ce este atat de pornit Nicusor impotriva prefectului??? I-a incurcat ploile cu Grupul CEZ de la care a luat probabil Spaga. Este indignat si ne vantura pe sub nas texte de lege. Iti recomand sa-ti tii ciocul mic, ca cineva sa nu-si aduca aminte cum aprovizionai cu BT chioscurile TELEGRAF din Zona Libera In anii 1990....
  • jos mafia 28 Sep, 2010 20:57 uati labele de pe spital! nicusor, daca vrei sa cumperi fesi dand salariatii afara, sa vii tu si sa bandajezi bolnavii! ORICUM, D**CU" VA MAI VOTEAZA !!!
  • Musat 28 Sep, 2010 20:56 Palaz Iorga Claudiu vrea sa candideze la urmatoarele alegeri si de aceea se baga in rezolvarea problemelor din spital. Din pacate uita ca nu va fi votat niciodata, pentru ca e machedon. Iar la Constanta nu au fost votati si nu vor fi votati niciodata machedonii.
  • Ani 28 Sep, 2010 20:54 Capatana a vandut tot ce se putea vinde in spitalul asta, plateste mai mult decat va puteti imagina pe externalizarea serviciilor si concediaza in continuare oameni dupa bunul plac. O sa tratati cosntantinescu si cu capatana oamenii care vor supravietuiii hotiei voastre. Mi-e scarba. Sper sa ajunga sa capete ceea ce merita. adica o teapa ca cea a lui Tepes. Ce face prefectura?
  • Elena 28 Sep, 2010 20:51 Domnule prefect va rugam sa ne sprijiniti. nu putem sa fim dati afara ca niste caini dupa ce am muncit peste 20 in spitalul judetean. suntem in prag de pensionare, cine ne mai angajeaza la 52 de ani? Vorbesc si in numele colegelor mele infirmiere, unele cu situatii foarte grele, unic intretinator de familie. De ce nu suntem si noi chemati la intalnirile cu dvs, de ce nu suntem si noi ascultati. Am trimis si un memoriu presedintelui Romaniei prin care cerem sprijinul. ne punem speranta in dvs.