Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviul on line cu Maria Stavrositu s-a încheiat Tema a fost - De ce se teme Radu Mazăre

ro

15 Sep, 2010 14:03 7969 Marime text

interviu_16_.jpg"Pot sa obţin nişte achitări?" - l-aîntrebat senatorul Alexandru Mazăre, fratele primarului Constanţei, pesenatorul Cătălin Voicu. Vă mai amintiţi celebra frază? Să fi fost doar odiscuţie la restaurant? Probabil că nu, dacă ţinem cont de faptul că soţulmagistratei care îl judeca pe Radu Mazăre era unul dintre amicii senatoruluiVoicu. Judecătoare despre care se făcea vorbire era Lia Savonea care după izbucnirea scandaluluiVoicu s-a retras din dosarul Mazăre. La sfârşitul lunii ianuarie, Savoneasolicita să fie degrevată de acest dosar, locul ei fiind luat de judecătoarea Elena Ursulescu, şefa Secţiei aII-a penale a CAB. În timp ce avocaţii săi au făcut cerere de recuzare amagistratului, Radu Mazăre face presiuni asupra Elenei Ursulescu, prezentândîntr-o conferinţă de presă afacerea fiului judecătoarei care la rândul său arfi cercetat de justiţie.

int01.jpg

Primarul Radu Mazare a fost trimis în judecată de DNAîn 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane - între care foşti şi actualifuncţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notaripublici - fiind acuzaţi de atribuirea nelegală a unor terenuri, creând un prejudiciude 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciuîn dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiuluiConstanţa. Deputatul PDL de Constanţa, Maria Stavrositu vorbeşte cu Lavinia Siclitaru despreîncercarea primarului Mazăre de a poza într-o "victimă" a jocului politic, joide la ora 14.00 la interviu online prin intermediului chat-ului direct pesite-ul: //www.ziuaconstanta.ro .

Aşteptăm întrebările dumneavroastră prin formularul decomentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa de mail: interviu@ziuact.ro.

Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţadiscuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate,care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

int02.jpg

Intrebari:

1. Marian, Constanta: Curtea de ApelBucureşti a decis să suspende judecarea procesului în care Mazăre şi alte 36 depersoane au fost trimise în judecată în dosarul privind atribuirile ilegale,după ce au fost admise excepţiile de neconstituţionalitate care vizeazăstatutul funcţionarului public. Cat se v-a mai prelungi acest proces care treneaza din anul 2008?

 Raspuns @Marian: Dupa experienta pe care o avem pana acum  cu Justita, se pare ca procesele care au in centru astfel de personaje dureaza foarte mult ca nu putem sa le vedem finalitatea. In sesiunea parlamentara  trecuta s-au adoptat noile Coduri Penal si Civil care dau termene mult mai scurte pentru procese. Durata depinde numai de Justitie si de termenele date de judecatori. Eu persoanal astept cat mai repede un deznodamant al acestor procese.

2. Florin Leauta: Mazare joaca teatru, avandut tot orasul, este cercetat de DNA pentru ca a vandut inclusiv plaja sifaleza. Care este atitudinea PDL in tot acest timp? Nepasarea. Imediat dupapreluarea puterii ati uitat de promisiunile electorale si v-ati concentrat peimpartirea functiilor. N-ati facut niciun efort sa dovediti ca acest primar neminte si ne fura sistematic.

Raspuns @Florin:  Conform Constitutiei exista o separatie a puterilor in stat. In aceste cercetari trebuie sa se pronunte justitia, omul politic nu are nicio ingerinta. Dra in ceea ce priveste mesajul poltiic, avem datoria sa luam atitudine, conform responsabilitatilor functiilor detinute. PDL are o structura de conducere, un presedinte, un purtator de cuvant, care sunt purtatori de mesaje al intregii structuri de conducere a PDL. In ceea ce ma priveste, am dat mesaje in interiorul partidului, dar din pacate mesajele nu au avut sufiecienta aderenta incat sa fie transmise mai departe. Este adevarat ca uneori am trecut peste unele bariere si mi-am facut propriile mesaje in presa. Sunt perfect cu dvs ca mesajul PDl in Constanta vizavi de politica primarului Mazare sunt mult prea anemice. De aceea cred ca PDL nu este reprezentat la nivelul la care cetatenii asteapta. 

3. Maria Vuta, Constanta: As dori s-ointreb pe doamna deputat unde sunt gradinitele pe care ni le-a promis incampania electorala? Eu locuiesc in colegiul 10 si nu am vazut-o pe doamnadeputat decat in campanii, inclusiv in cea pentru alegerile pe care le-au avutla partid.

Raspuns@Maria Vuta: Sunt doua palierepe care le-am avut in vedere in ceea ce priveste gradinitele. Primul a fost acordarea unor finantari pentru gradinitele existente in Colegiul 10 , astfel ca au reusit sa-si rezolve cateva probleme care sa ridice gradul de confort. De exeplul gradinita nr 6 a reusit dezafectarea unei zone insalubre cu igrasie si transformarea intr-un spatiu renovat cu utilitate clara pentru copii. La Gradinita 56 s-a rezolvat renovarea grupurilor sanitare si izolatiile exterioare. Reparatii s-au facut si la gradinita 23, 12, 20, 16 si 11. In plus in noua lege a invatamantului am introdus principiul, finantarfea urmareste copilul, care genereaza un mecanism, prin care intreprinzatorii privati sunt incurajati si sustinuti financiar sa infiinteze gradinite, astfel incat parintii isi pot da copilul la o gradinita privata in aceleasi conditii financiare cu gradinita de stat. In plus am facut o solicitare scrisa la cabinetul ministrului, pe baza cifrelor de scolarizare din Constanta de constructie a 10 gradinite in judet. Mi-a raspuns ca exista un program de constructie de gradinite...

4. Florian M. Patrimoniul public a fostdeposedat de mari suprafeţe de teren intravilan în valoare de 114 milioaneeuro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciul în dauna statuluişi de 36,16 milioane euro prejudiciul în dauna municipiului Constanţa.
Procurorii arată că majoritatea terenurilor atribuite pe alte amplasamente, înechivalent valoric, au fost subevaluate, unele la preţuri de 10 ori mai micidecât preţurile reale. De ce pana la aceasta data deputatul Maria Stavrositu nua facut o interpelare parlamentara pe acest subiect?

Raspuns @Florian: Nu am facut o interpelare pentru ca acest subiect este deja in atentia institutiilor statului care cerceteaza acest caz. 

5. Marius Banica: Procesul în care primarulRadu Mazăre este judecat pentru fapte de corupţie în legătură cu retrocedărilemai multor terenuri din Constanţa a fost suspendat. Dupa aflarea vestii, RaduMazare a spus ca „Procesul nu se judecă la televizor". Cum se impacaaceasta declaratie cu desele iesiri in emisiuni televizate ale primarului dinultimele zile?

Raspuns@Marius B: salut cititorii intelegenti care stiu sa citeasca in spatele imposturii unor declaratii politice. Eu cred ca este treaba fiecaruia dintre noi sa penalizam impostura la vot si mai cred ca cei care au incalcat legea si au facut abuzuri trebuie sa suporte consecintele legii. Oamenii si-au pierdut increderea in institutiile statului si cei care care reprezinta institutiile statului -judecatorii - sa faca eforturi sa recastige increderea populatiei.

6. Florina Matei: Eu cred ca a inceput sase teama de turnura pe care a luat-o acest proces si mai ales din cauzaseriozitatii judecatorului numit in acest dosar, de aici si violentele verbalesi iesirile pe la televiziuni in speranta ca poporul il va apara. Nu se vaintampla asa, e plin cimitirul de eroi contrafacuti.

7. Mircia Iovan: Doamna deputat de cate oriv-ati intalnit cu primarul Constantei, radu mazare ca sa discutati problemeleorasului?

Raspuns @Mircia: Abordarea fata de primaria Constanta a fost una institutionala, prin documente. intalnirile cu radu mazare a avut loc in perioada in care PDL guverna alaturi de PSD si au fost facute la initiativa presedintilor celor doua partide, intr-un cadru mai larg. agenda discutiilor a fost facuta de presedintii celor doua partide si nu au cuprins problemele orasului.

8. Vasile Soare: Am citit ca sunteti membrain comisia pentru invatamant din Camera Deputatilor, vreau sa va intreb dacaati avut curiozitatea sa va interesati daca in orasul constanta, profesoriisi-au primit cel de-al treisprezecelea salariu de la primaria condusa de radumazare?

Raspuns Vasile S:@ Profesorii si-au primit al 13 salariu pentru 2009 in perioada martie-aprilie 2009. 

9. Arlechino: In legatura cu apartamenteleptr tineri..mi se pare o prostie ptr ca de exemplu eu am depus dosarul ptrextragerea din 2009...si trebuie sa astept un apartament peste vreo 5 ani..inconditiile in care eu am banii de avans.In comparatie cu altii care iau acumapartament da ori nu au cu ce platii ori fac un credit in banca si oricum nupot da toti banii.Sa fim realisti desi apartamentele sunt mai ieftine nu totiil pot platii.Nu inteleg de ce nu au prioritate cei care au banii...ca dinbanii nostrii de avans se mai pot construii si alte blocuri.Asa stai frate siastepta apartament peste 9 ani ca nu au ei bani de avans....multi au crezut caapartamentu asta e gratis si v-au umplut de dosare... ce sa spun sunt camdezamagita...termin facultatea si desi am banii nu ma pot muta ptr ca unii dincauza crizei financiare nu pot platii un apartament. sunt dezamagita...de candam aflat ca se construiesc doar 18 blocuri.pai o sa mai iau un apartament candvoi avea 30 de ani... V-a interesat acest proiect ca parlamentar de Constanta?

Raspuns @Arlechino:  Ca parlamentar nu am atributii executive, dar ca om politic foarte interesat de problemele constantenilor, urmaresc acest proiect fara sa am acces la date si din cate stiu acest proiect se afla intr-un impas din cauza pe care le are constructorul in derularea lui. Inteleg ca dvs sunteti nemultumit de modalitate in care se administreaza banii, dar responsabilitatea acestui proiect apartine administratiei locale.

10. Stere bajdechi: D-nule primar, doamnadeputatul, bunicul meu care a implinit 90 de ani si este veteran de razboi nu a beneficiat niciodata de ajutorul inpachete de alimente ,ptr ca a considerat ca este josnic sa se inghesuie la coadapentru aceste alimente,El considera ca ar fi fost mai bine ca fiecare pensionarcu o pensie mai mica sa primeasca acasa aceste ajutoare si s-ar evita cozile siimbulzeala de la centrele unde se distribuie aceste pachete.si mai consideraacest cetatean al Constantei ca ar trebuii sa primeasca un bonus si cetateniicare implinesc 90 , 100 , 110 ani ,nu numai cei care fac 80 de ani ca astfel sefac discriminarii intre categorii de cetatenii in virsta si nu este bine.

 

11. Elvira Manole: Faptul ca primarului radumazare i-a intrat in cap una si buna ca presedintele basescu alta treaba nu aredecat sa-si piarda timpul cu domnia saeste arhicunoscut. Ceea ce doresc eu sa va intreb doamna Stavrostitueste daca dvs care se presupune ca faceti legi in parlament aveti cumva idéedaca primarul poarte fi suspendat dupa modelul suspendarii presedintelui. Sidaca da, de ce nu face partidul democrat nimic in acest sens?

Raspunsul @Elvira: Nu poate fi suspendat dupa modelul suspendarii presedintelui, dar exista legi prin care prefectul judetului il poate suspenda pe primar pe motive de incompatibilitate, abuz in functie - dupa modelul Mangalia, Cogealac, Craiova si Baia Mare. 

12. George Militaru:Judecătorul „şantajabil" a suspendat procesul lui Mazăre. Cum comenteaza doamnadeputat modul in care magistratii din Romania cedeaza presiunilor politice,chiar si atunci cand aceastea vin din partea unui primar de opozitie?

13. Marius Popa:Citez din Ziua de Constanta: „Dosarul pus pe masa judecătorului îi aparţine, îlstudiază filă cu filă şi judecătorul vede ce-i acolo. Ce se glosează pe ecranşi în presă este departe de ceea ce este în acel dosar", a declarat magistratulElena Ursulescu. Atacată în termeni duri de primarul Constanţei, pe care îljudecă pentru fapte de corupţie, magistratul Elena Ursulescu, din cadrul Curţiide Apel Bucureşti, a precizat că nu consideră că se află într-o stare deincompatibilitate. De asemenea, judecătoarea a subliniat că nu a primit niciun„telefon" prin care să i se solicite condamnarea edilului constănţean. De ce asimtit nevoia magistratul sa faca aceste precizari? Se simte presionat deiesirea in presa a primarului prin care anunta ca fiul dumneaiei este cercetatde DNA?

14 Floarea Vasile:Observ ca sunteti unul dintre politicenii care au ales sa tina legatura sionline cu alegatorii. Nimic mai simplu v-ati facut un site sau ma rog un blogde campanie pe care ati uitat insa sa reveniti. Ultima adnotare dateaza de anultrecut pe vremea aceasta. De ce ati optat pentru aceasta modalitate decomunicare daca nu sunteti in stare sa tineti pasul cu evenimentele? Vreau sastiu daca supliniti in alt mod relatia de comunicare cu electoratul dincolegiul dumneavoatra, cat de des discutati cu oamenii care v-au votat? Desisunt convins ca nu va pica foarte bine, trebuie sa va reamintesc ca blogulcolegului dvs de la partid, Mircea Banias este singurul activ asa cum reise dinmaterialul publicat de jurnalistii de la Ziua de Constanta.

 Raspuns: @Floarea: Sunt postari ale evenimentelor la care am participat. este adevarat ca pe blog nu am scris, dar in mod sigur pe site veti gasi informatii despre activitatea mea.  Nu sunt un foarte bun comunicator, realizarii mele sunt in planul organizarii, asa ca informatiile pe care le aveti sunt despre ceea ce fac, nu ceea ce vorbesc sau scriu. Va redau adresa site-ului unde veti regasi informatiile dorite: www.mariastavrositu.ro/activitateparlamentara.html

15. Mioara Vezesan:Una dintre interpelarile dvs din parlament se refera la copiii care nu au prinsun loc in gradinite in anul scolar care abia a inceput. Dincolo de raspunsul pecare l-am putut lectura pe site-ul Camerei Deputatilor, ce masuri concrete atiintreprins pentru rezolvarea acestei probleme in Constanta, unde un procentfoarte mare de prescolari au ramas pe dinafara din lipsa de locuri. Multumesc.

16. Herminia Popescu:Doamna deputat vi se pare normal ca la 20 de ani de la revolutia romana, candvorbim de alegeri interne organizatiilor partidelor politice sa avem obrazniciasa ne afisam ca unici candidati. Pentru ce au murit copiii aia in decembrie1989? Ca sa ajungem la dictatura? Atat dvs cat si primarul Mazare nu ati avutcontracandidati la alegeri? Va rog saaveti amabilitatea sa-mi raspundeti? Cea de-a doua intrebare se refera laactivitatea dumneavroatra in calitate de deputat de Constanta. Imi cer scuzeanticipat dar nu cred ca v-am auzit vreodata vorbind despre ceea ce ati facutpentru constanteni. Daca acest lucru s-a intamplat, mie imi scapa in acestmoment. Multumesc.

Raspuns @Herminia: Va raspund. atunci cand intri intr-o competitie deschisa, te astepti ca oricine are libertatea sa faca acelasi lucru ca si tine, adica sa-si afiseze deschis candidatura. exista situatii in care apar candidati unici, pentru ca toti ceilalti doritori le lipseste curajul de a intra intr-o competitie democratica.la nivelul organizaitiei Constanta, in cel putin 50 de organizatii am avut candidati unici. Poate ca valul mare de sustinere pe care l-am avut in alegerile interne l-a demobilizat pe contracandidatul meu care a ales o strategie subterana. A ales sa nu se prezinte in competitie poate si din comoditate. La modul in care si-a facut campanie contracandidatul meu, nu a intentionat din start sa intre in competitie si a avut intentia anularii acestora. NU regret ca am candidat la alegerile pentru organizatia municipala. Gustul amar al abordarilor anterioare este o picatura intre amaraciunea pe care criza economica o induce asupra majoratatii oamenilor.

Intrebari din chat:

Mona: credeti ca pdl are o solutie viabila pentru primaria constanta? 

InvitatZIUA:  din pacate, PDL a avut prea multe framantari si daca are o astfel de solutie, eu nu o cunosc

InvitatZIUA:  cei care conduc PDL ar trebui sa fie mai orientati catre constructia de proiecte si catre identificarea de solutii ,in loc sa caute sa plateasca polite si sa puna piedica eventualilor competitori interni

InvitatZIUA:  ar fi o conditie necesara,nu si suficienta sa poata merge mai departe

InvitatZIUA:  PDL are nevoie de o puternica reforma interna pentru a mai putea sa ceara increderea oamenilor, pentru ca acum are o problema majora cu pirderea credibilitatii

Cristi79:  v-am vazut in mijlocul oamenilor, la diferite evenimente si actiuni pe care le intreprindeti dvs.  credeti ca  colegii dvs. de partid apreciaza aceste lucrui sau sunt invidiosi? 

InvitatZIUA:  Da, este adevarat caorganizez, impreuna cu colegi din PDL evenimente publice prin care interactionam cu oamenii.

InvitatZIUA:  Orice om politic are obligatia sa faca acest lucru

InvitatZIUA:  Pentru mine e foarte usor pentru ca imi face placere

InvitatZIUA:  am nevoie sa stiu ce gandesc oamenii din diferite categorii sociale

InvitatZIUA:  sau din diferite sectoare de acivitate

InvitatZIUA:  Sunt foarte multi colegi care se implica alaturi de mine in organizarea acestor evenimente

InvitatZIUA:  Ceea ce ma preocupa acum foarte mult, este sa si reusim finalizarea unor proiecte 

Fiona: daca vi se propune sa candidati la primaria constanta, acceptati?

InvitatZIUA:  candidatura la primaria Constanta implica indeplinirea unui cumul de factori, factori care tin de candidat dar si factori externi care nu tin de candidat. de cele mai multe ori, aceasta decizie se ia in alt plan, iar parerea candidatului nu are o relevanta primordiala

Lidia: Candidati pentru organizatia municipala sau jocurile de culise din partid v -au descurajat? Mergeti inainte in lupta asta cu morile de vant din politica romaneasca si , mai cu seama, cea locala?

InvitatZIUA:  In ceea ce ma priveste, nu am pe agenda acest obiectiv, si nici nu mi-a propus nici un factor de decizie asa ceva

InvitatZIUA:  Ceea ce mi-am propus eu in politica  nu are legatura cu obtinerea unei functii pentru mine. Daca as avea convingerea ca prezenta mea intr-o functie insemna mai mult beneficiu pentru comunitate, nu as pregeta sa iau aceasta decizie.Nu am luat nici o decizie in ceea ce priveste candidatura la Municipiu , pentru ca inca nu s-a clarificat cu acea anulare de alegeri

InvitatZIUA:  Pana la acest moment nu exista nici o decizie scrisa,desi am solicitat un document scris care sa clarifice situatia

InvitatZIUA:  P.S.  Raspunsul pe care l-am dat mai devreme ---- In ceea ce ma priveste, nu am pe agenda acest obiectiv, si nici nu mi-a propus nici un factor de decizie asa ceva-----se refera la intrebarea Fionei 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 17 Sep, 2010 09:00 Primarul, RADU MAZARE fiind unul dintre cei ce sprijina si maresc randurile MASONERIEI europeano-ruso din ROMANIA , sigur ii este sau ii va fi frica de pedeapsa lui DUMNEZEU ,pe care l-a abandonat nu-i asa ??
  • Maria Stavrositu 16 Sep, 2010 14:47 @Mazarica: Eu cred ca i-am dat replica lui Mazare iar atitudinea pe care am avut-o nu poate fi catalogata drept figuratie. este un rautacism.
  • Maria Stavrositu 16 Sep, 2010 14:16 @ Madalina Ploae : Am verificat in baza de date, nu apare niciun membru cu numele de Horatiu Dima. Nu-l cunosc personal si nu am auzit de el.
  • popescu v 16 Sep, 2010 12:19 Mazare trebue judecat pentru matrapazlacurile facute cu retrocedarile de terenuri intravilane si extravilane in municipiul Constanta,retrocedand terenuri unor persoane apropiate grupurilor sale de interese in schimb pentru adevaratii proprietari nu a mai gasit terenuri pentru retrocedare,subordonandu-si si justitia constanteana in acest scop.Circul facut de el in ultimile zile se datoreaza faptului ca justitia i-a schimbat completul care il judeca,aranjat prin influenta,complet din care facea parte si sotia unui inculpat in acest proces.Justitia din Romania trebue sa dovedeasca in acest caz ca si un primar care inclca legile trebue judecat si condamnat in functie de gravitatea faptelor sale si a prejudiciului adus statului si a persoanelor care au fost nedreptatite prin faptele sale.Deasemeni prin comportamentul sau si tinuta pe care o afiseaza nu se incadreaza in comportamentul unei persoane publice
  • George Mihan 16 Sep, 2010 11:41 Cum se pregateste organizatia municipala a PDL pentru campania de alegeri locale din 2012?
  • Madalina Ploae 15 Sep, 2010 20:21 Evaluatorul agreat de primăria Constanţa în dosarul retrocedarilor, Horatiu Dima a fost trimis în judecată pentru complicitate la infracţiuni asimilate şi în legătură directă cu infracţiuni de corupţie.stie doamna deputat ca acest horatiu este sau a fost membru al PDL???
  • Gabi 15 Sep, 2010 17:54 Asta e culmea, sa zica unul care se duce la dat din buric la Rio ca tara moare de foame...Pai cam asta se intampla daca interlopii ajung in Senat, Camera, primari, ministrii
  • Pestritu Nela 15 Sep, 2010 17:46 Nu este imoral ca un reprezentant al pdl sa judece activitatea unui primar aflat in opozitie. nu sunt fan mazare, dar eu de femeia asta nu am auzit. sa vada si marmotele alea de pensioanari constanteni cu cine mama lor au votat.......trezirea la viata ca dormiti pe voi constantenilor.......saraciilor
  • Florin Moldovan 15 Sep, 2010 17:40 CU CE ESTE MAI PRESUS MARIA STAVROSITU SA COMENTEZE DOSARELE POLITICE ALE PRIMARULUI MAZARE? DACA ERA VINOVAT, JUSTITIA AR FI TREBUIT SA DOVEDEASCA. NU SPUN CA NU AU DREPTATE CEI CARE SUSTIN CA MAZARE A FURAT, PROBABIL CA DA, INSA DACA PICA MAZARE, CE PUNEM IN LOC, ASTA E INTREBAREA?
  • Aniela 15 Sep, 2010 17:38 Ce a facut doamna deputat pentru Constanta in jumatate de mandat? si daca nu a facut nimic, ce are de gand sa faca macar pe ultima suta de m?
  • Carmen P. 15 Sep, 2010 17:36 Aceasta "doamna" deputat a facut mult rau partidului democrat si continua sa faca, chiar si inconstient. lasand la o parte acest aspect, vreau s-o intreb daca PD va avea un candidat adevarat la urmatoarele alegeri, stie doamna Maria ce vreau sa spun. Cu alte cuvinte si in 2012 vor iesi tot cu alde Banias, Mironescu sau Florian?
  • Magda 15 Sep, 2010 16:04 Cu ce tupeu comenteaza Maria Stavrositu situatia lui Mazare, ea care a distrus PDL? Vrem sa stim daca mai candideaza si daca nu pe cine mai sustine la alegerile de la municipiu? Si apropo, va mai suna doamna Udrea?
  • constantean 15 Sep, 2010 16:01 lasa d-le primar...sunt celule si pentru nevinovati... Radu Mazare a cerut RECUZAREA, ca urmare completul a fost schimbat conform pledoariei avocatilor sai. Mai exact i s-a implinit voia. Nici asa nu e bine ?!. 2. Daca judecatoarea numita presedinte de complet, are o asa familie, cu un fiu cercetat de DNA, inseamna ca nu ai motive sa te plangi, te intele, ca doar sunteti "victimile" DNA-ului, sunteti in familie, va intelegeti voi, are aceeasi durere ca matale !!! In concluzie: bufonul Constantei simpte ca se strange latul si urla de durere.
  • Casian 15 Sep, 2010 15:58 ACELASI CARICATURA POLITICA NEEDUCATA SI LIPSITA DE ORICE BUN SIMT!PRIVITI ,VOCABULAR SI COMPORTAMENT DE MAFIOT,DACA CEI CA EL VOR AJUNGE SA CONDUCA ROMANIA SA NU NE MAI PLANGEM CA SUNTEM SARACI PT. CA NOI II TINEM ACOLO.
  • Mazarica 15 Sep, 2010 15:52 Faptele primarului nostru sunt binecunoscute. Din pacate la fel ca si Vantu infractiunle sale nu au fost dovedite de justitie. Nu pot insa sa nu observ prestatia slaba a deputatului Stavrositu in emisiunea de la Realitatea Tv cand practic nici nu prea stia despre ce vorbeste. A fost in studio alaturi de Radu Mazare si nu a stiut sa-i dea replica. Intrebare: Cat mai are de gand PDL Constanta sa faca figuratie in raport cu puterea locala reprezentata de PSD?