Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu cu Paul Peniu, preşedintele Academiei Hagi Ianis Hagi pleacă la o cunoscută echipă europeană

ro

30 Jan, 2016 00:00 9527 Marime text
interviu online cu paul peniu presedintele academiei de fotbal gheorghe hagi tema este cum au ajuns academia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mihai 01 Feb, 2016 15:11 Mai tu asta Alin sau cum te cheama , cand iti faci curaj sa acuzi pe cineva adu si dovezi . In primul rand invata sa scrii corect si apoi gandeste-te daca esti in masura sa spui ceva despre baiatul respectiv. Ma bucur ca stii tot ce face el , te cam intereseaza viata si cariera lui. Stai linistit baiatul o sa ajunga unde trebuie si fara voia ta sau a sfaturilor tale. Daca vizionezi un meci de-al lui si iti este ceva peste masura ta sa ii recunosti talentul inseamna ca esti invidios. Cu siguranta nu ai nici o treaba cu fotbalul ! Asa ca pe viitor vezi-ti de treaba ta ca cine rade la urma rade mai bine . Macar sa ajungi tu pe jumatate unde a ajuns el si sa te ridici la nivelul lui.
  • ANYA 30 Jan, 2016 10:41 Domnule Alin te rog sa fii corect atunci cind faci anumite afirmatii cu referire la Cicaldau ptr ca el are o prezenta constanta la nationalele de juniori ,inclusiv rezultate,vezi calificarea u 19 la turneul de elita din Austria cu el integralist in toate meciurile din calificari iar in prezent vezi evolutia lui in turneul de pregatire a U 19 in care din 5 goluri ale echipei el a marcat 3 si app. nici unul din 11 m,totodata nu este adevarat ca datorita interventiilor din partea dl. Hagi este chemat la U 19 ptr ca dl. Hagi nu face asa ceva. Sa stii domnule ca nu este bine ca intre doi copii buni se fac astfel de comparatii ptr ca ambii muncesc foarte mult si esta pacat sa aruncam cu noroi in ei, ca fiecare are drumul lui in viata.Asadar nu-ti inteleg rautatea in a critica un copil cu lucruri neadevarate(app. are bacalaureatul luat si este student)
  • Laurentiu 29 Jan, 2016 11:31 Ianis Hagi lasa impresia ca, o ea pe urmele unor jucator gen Gabi Iancu ca sa dau exemplu din Academie si Mutu ca sa vb in general? Cum e posibil ca un om asa de serios cum e Gica Hagi sa ii permita lui Ianis sa aibe acele fite in ce priveste vestimentatia? De ce nu ii sunt interzise lui Ianis aceste ifose?
  • Costy 29 Jan, 2016 11:27 Domnule Peniu, de ce pana acum Academia Hagi, nu a reusit sa scoata un jucator cat de cat bun care sa confirme si la seniori ? Au fost foarte multi juniori talentati care au plecat din Academie si toti au esuat. Cum e posibil ca jucatori despre care se spunea ca, sunt foarte talentati sa fie inexistenti in momentul de fata? Ma refer la : Vina, Iancu, Gavra, Mitrita, Balasa, Chitu, Buzbuchi, Putanu, Mana. Vina este alaturi de Gavra si Gabi Iancu cele mai mari dezamagiri ale Academiei Hagi de pana acum.
  • Alin 29 Jan, 2016 11:19 Ion, faptul ca esti prieten sau ruda cu Cicaldau, nu trebuie sa iti intunece gandirea si obiectivitatea. Cicaldau, este mult sub valoare si inteligenta (nici bacalaureatul nu si l-a luat) decat Ianis Hagi. Nu are nimic mai bun decat Ianis. Cicaldau, o perioada de timp nici nu a mai fost convocat la loturile nationale, la interventia lui Hagi a fost rechemat. Si nici nu face mare branza acolo. Da goluri doar din 11 metri, si foarte rar. Ce rezultate are nationala U19 cu Cicaldau in teren? Te-ai uitat. Infrangeri pe linie. Daca e asa de bun, de ce nu a demonstrat in Youth lige? Nu a facut absolut nimic in acea competitie. Este un jucator mediocru, care niciodata nu va face performanta de inalt nivel. Maxim liga 1. Academia ar trebui sa-l lese sa plece oriunde ca, nu va reusi nimic.
  • ion 28 Jan, 2016 14:03 Bună ziua Aveți la academie un fotbalist polivaslent Al. CICÂLDĂU care în permanență este selecționat la naționalele de juniori. De ce nu este în lotul d-vs? știu sigur că are o clasă peste hagi jr. Vă este teamă că jucând cu el titular juniorul Hagi ar fi eclipsat. De ce nu sunteți corecți cu tinerii de valoare. Nu îl folosiți nu-i risipiți talentul. Este un jucător de mare talent . Mare păcat că nu-i folosiți abilitățile. Lăsați-l să plece la o echipă pentru care poate să joace.