Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu Marcel Bouroş, candidat independent la funcţia de primar al Constanţe s-a terminat Tema a fost-„Constanţa gândeşte şi trăieşte frumos" - Cum reuşim să dăm o şansă copiilor noştri

ro

06 Jun, 2012 21:33 5625 Marime text
interviu online cu marcel bouros candidat independent la functia de primar al constante tema este constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • InvitatZiua 07 Jun, 2012 09:50 @un roman: Mulţumesc mult pentru aprecieri, poate prea elogioase. În principiu, candiodatura mea nu este o candidatură anti Mazăre, ci o candidatură anti sistem. Sper să rămână îndemnul de implicare în viaţa cetăţii a românilor. Este timpul ca românii să facă istoria în propria lor ţară.
  • un roman 06 Jun, 2012 17:22 dl Bouros este singurul candidat cu adevaratc restin, care s-a implicat in viata morala si spirituala a orasului, care a infiintat o scoala unde copiii au parte de educatie conform moralei crestine, este un om f modest, dar hotarat,un bun patriot si un om decent. il cunosc si sper sa il voteze cat mai multi constanteni, caci trebuie sa dam o sansa copiilor nostri. avem in antiteze 2 personalitati: actualul primar si dl Bouros. depinde de noi daca votam coruptia, imoralitatea, superficialitatea, clanul mafiot sau alegem sa avem o noua sansa si votam cu dl Bouros.Dumnezeu sa ne ajute!