Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Ganea, directorul adjunct al SPIT Constanţa, despre taxele şi impozitele pe care le au de achitat constănţenii în 2016 (galerie foto)

ro

07 Apr, 2016 00:00 8383 Marime text
interviu online cu directorul adjunct al spitvbl constanta gabriela ganea tema este contribuabilul in
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Balcan Carmen 05 Apr, 2016 21:26 Buna dimineata,sunt un contribuabil care a mers in martie (ca in fiecare an) sa-si achite impozitele si cu stupoare am aflat ca la ghiseul unde am platit nu pot fi lamurita de ce a "disparut" din evidentele dumneavoastra o masina .Mai mult decat atat:trebuia sa iau alt bon,sa fac alta coada si sa am si dovezile la mine ca platesc pentru aceasta masina din 2013 !!! Cu siguranta nu-mi va folosi sa scanez documentele si sa le trimit cuiva,cu siguranta nu voi mai beneficia de reducerea de 10%,ma intreb daca asta este urmarea reorganizarii. O a doua problema ce am avut-o de cand am fost nevoita sa relationez cu SPIT Constanta: arhiva dumneavoastra geme de hartii pe care nu le cauta nimeni niciodata.Nu credeti ca ar fi timpul,secolul ,sa fie electronica arhiva si sa nu mai trebuiasca sa aducem de nenumarate ori aceleasi documente?
  • simon 05 Apr, 2016 20:24 puteti sa ne precizati care este procentul cu care se plateste impozitul pe o mansarda?...dar pe un subsol, mai bine zis, un beci unde imi depozitez produsele?