Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu cu avocatul Stelian Cristian Ion - „Noi, cetăţenii simpli, mai dormim uneori până ne cuprinde amorţeala. Rechinii imobiliari nu dorm niciodată“

ro

12 Mar, 2016 00:00 9498 Marime text
interviu online cu avocatul stelian cristian ion tema este constanta amenintata de betoane cum le spunem
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 12 Mar, 2016 11:17 Supraimpozitarea ,iar este o minarie pe a se pune mina,ieftin, pe unele cladiri,pe care propritarii de drept, fiind batrini si cu venituri limitate nu le pot intretine si atunci sint fortati sa le vinda pe doi lei celor care au initiat hotatirea respectiva. Drumul spre iad este pavat cu bune intentii. In ce priveste distrugerea spatiilor verzi, a taierii pomilor , as incadra acestea la infractiuni de atentat asupra vietii omului. Cu pedepsele de rigoare.Sa se accepte taierile numai in cazuri tricte prevazute de lege.De asemenea sa existe obligativitatea legala de plantare de alti pomi. Asa cred ca vom scapa de derbedeii care au cimentuit toata Constanta. Si-asa Constanta are deficit de verdeata si de pomi.
  • Lucifer 10 Mar, 2016 23:52 In prezent Constanta nu are nici PUG si nici un Registru al spatiilor verzi. Totusi, spatiile verzi aflate in cartiere precum Tomis Nord, Tomis II, Tomis III, cele din fata blocurior construite inainte de 1989, figurau in vechiul PUG ca atare. Cum credeti ca a fost posibil ca administratia locala sa ignore acest aspect si sa elibereze autorizatii de construire pe aceste terenuri, motivand ca ele ar fi terenuri libere de orice sarcini si nu spatii verzi? Nu am putea include acest lucru la fapte de coruptie si abuz in functie? Pe un teren considerat spatiu verde (se poate verifica vechiul PUG al Constantei care sunt acele terenuri) nu se poate construi si nu i se poate schimba destinatia, lucru prevazut de Legea 47 din 2012 republicata. Oare lipsa Registrului spatiilor verzi la Constanta nu a avut legatura cu mafia imobiliara, retrocedarile unor terenuri bine pozitionate si anumiti oameni din Primarie?