Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În această seară, de la ora 21.00, pe postul The Money Channel Cât de riscante sunt noile tehnologii de exploatare a gazelor

ro

16 May, 2013 13:45 2138 Marime text
După zeci de ani de exploatare intensivă, rezervele de gaze naturale ale României sunt în scădere accelerată. Introducerea de noi tehnologii de producţie permite să revigoreze o industrie esenţială pentru economie, cu lungă tradiţie şi mari performanţe. Cele mai recente mari proiecte de investiţii onshore sunt întâmpinate cu mare reticenţă. De ce?
Despre aceste aspecte se va discuta, în această seară, de la ora 21.00, pe postul The Money Channel, într-o dezbatere live în prime time pe tema diverselor abordări privind exploatarea rezervelor de gaze naturale ale României. Gazda emisiunii este Radu Preda, iar invitaţi sunt mai mulţi experţi: Dorin Cojocaru, fost director al ANRM, Constantin Calotă, inginer petrolist şi Ionuţ Purica, expert în energie.
Este posibil ca fracturarea hidraulică să contamineze apele subterane? Afectează operaţiunile de forare mediul înconjurător şi terenul din apropiere? La aceste întrebări vor răspunde, în această seară, pe postul The Money Channel, invitaţii lui Radu Preda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii