Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedinta Asociaţiei „Hora Unirii“ din Grosseto, Lămbiţa Prundeanu, se apucă de turism

ro

03 Oct, 2015 00:00 2291 Marime text
Vicepreşedinta Asociaţiei „Hora Unirii“ din Grosseto, Italia, Lămbiţa Prundeanu, se apucă de turism.
 
În acest sens, Lămbiţa Prundeanu, asociat unic şi administrator al societăţii Prunlalo SRL, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire pensiune agroturistică“ în comuna Corbu, satul Vadu. Viitoarea pensiune agroturistică, de 3 margarete, va avea şapte camere şi regim de înălţime demisol parţial + parter + mansardă (D+P+M). Pensiunea va avea o piscină şi un pavilion pentru petrecerea timpului liber. În apropierea accesului principal în incintă, se va amenaja o parcare pietruită pentru opt autovehicule.
 
Terenul pe care va fi amplasată construcţia are o suprafaţă de 1.487 mp, fiind situat în comuna Cobu, satul Vadu, strada George Coşbuc. Terenul este concesionat de beneficiarul SC Prunlalo SRL, reprezentat prin administratorul Lămbiţa Prundeanu, având număr cadastral 111365, conform contractului de concesiune nr. 9347 din 18.12.2013.

„Proiectul este încă în studiu de fezabilitate. Sperăm să-l realizăm cu ajutorul fondurilor europene, pe care ne dorim să le accesăm“, a declarat Lămbiţa Prundeanu.

 

S-a întâlnit cu românii salvaţi de pe „Costa Concordia“ 

Prunlalo SRL a fost înfiinţată în luna septembrie a anului în curs şi are sediul social în comuna Corbu. Asociat unic şi administrator al societăţii este Lămbiţa Prundeanu, născută pe 9.01.1966, în Beidaud, judeţul Tulcea. Activitatea principală a societăţii vizează „facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată“.
 
Vicepreşedinta Asociaţiei „Hora Unirii“ din Grosseto, Italia, Lămbiţa Prundeanu, şi soţul acesteia, Lorenzo Iulian Prundeanu, preşedintele asociaţiei, au fost aproape de românii aflaţi pe nava italiană „Costa Concordia“, care a eşuat, în luna ianuarie 2012, în Marea Mediterană. De asemenea, Lămbiţa Prundeanu a candidat la alegerile din luna mai 2011 pentru ocuparea unui loc în Consiliul Local, pe listele PD Grosseto. Propunerea de a candida alături de primarul Emilio Bonifazi a pus bazele unei bogate colaborări între Asociaţia „Hora Unirii“ şi localitatea toscană Grosseto.

Citeşte şi 

Un constănţean s-a întâlnit, la Grosseto, cu românii salvaţi de pe Costa Concordia

Originară din Năvodari, candidează pe listele Consiliului Local din Grosseto, Toscana - Italia


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii