Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Antonella Marinescu, fostul consul al României la Toronto, a „intervenit“ la Primăria Constanța pentru SC AMĂRUII SRL

ro

03 May, 2016 16:18 6247 Marime text
Fostul consul al României la Toronto, Canada, Antonella Marinescu, a solicitat și obținut de la Primăria Constanța cetificatul de urbanism nr.1560 pentru SC  AMĂRUII SRL.
 

Actul constă în „Modificare proiect aprobat conform AC nr.974/11.06.2013 «Construire imobil parter și terasă acoperită cu funcțiunea de alimentație publică» prin recompartimentări interioare“. Imobilul este situat în Mamaia Nord, bl. Careul C4, sc. Lot3A.






















 
Registrul Comerțului despre AMĂRUII SRL

 
Firma Amărui SRL a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Hortensiei. Capital social subscris de 200 lei,  integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Iacob RĂzvan Cristian, născut pe  20.07.1975, în Constanța. Tot el este și administratorul societății care se ocupă de restaurante.
 
Iacob Răzvan Cristian se mai ocupă şi de Bourbon SRL, Decc Util Blue SRL, Elcora Nav SRL (radiată), Finance SRL, Hacienda Cafe SRL, Les Palmiers Relax SRL şi RF Pub SRL (sediu expirat). În 2013, Răzvan Cristian Iacob, Salam Hasalahat, Kansou Talal şi Ibram Tefyde au deschis societatea Les Palmiers Relax SRL. Sediul social al societăţii este în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis, iar activitatea principală este „restaurante“.
 
Despre Răzvan Cristian Iacob se cunoaşte că este administrator al cafenelei Bourbon. Bourbon funcţionează pe societatea Amaruii SRL. Cafenele Bourbon pot fi găsite pe strada Al.Pușkin nr.36, Tomis Mall, pe bulevardul Tomis nr. 108, în complexul comercial Tom Mall Crrefour.

UPDATE: Antonella Marinescu ne-a trimis un punct de vedere, pe care îl prezentăm mai jos:

În urma articolului publicat de dvs., doresc să fac următoarele precizari: Sunt proprietar al terenului pe care este edificată construcția aparținând societatii Amăruii. Nu am depus personal documentația în vederea eliberării CU/AC. Nu am intervenit pentru obținerea Autorizației de Construire. În sustinerea ultimei afirmații, puteti verifica existenta unei cereri pentru eliberarea Certificatului de Urbanism (pe numele Barbu P-va, mama mea), pentru imobilul situat în Piata Ovidiu nr.4, depusă la serviciul urbanism din City Mall (cerere din data de 30 martie) și pentru care nu am primit încă raspuns. Cu consideratie, Antonella Marinescu Ex-Consul General



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii