Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la municipalitate pentru Iancu Pelehra. Este vizat blocul ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu

ro

04 Nov, 2017 00:00 6251 Marime text
Iancu Pelehra, fiul omului de afaceri Ghiţă Pelehra, cel care deţine Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă, continuă investiţia imobiliară de pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Acesta a solicitat şi a obţinut, pe data de 3 noiembrie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 3378 pentru „Modificare în curs de execuţie - imobil D+P+3e-4e autorizat cu AC nr. 245/12.02.2015 şi AC nr. 1623/10.09.2015 prin refaţadizare, recompartimentare interioară, reîntregire etaj 4 şi supraetajare cu un etaj“. Investiţia este      ridicată pe bulevardul Aurel Vlaicu 305D. Oamenii din zonă sunt însă profund nemulţumiţi de această investiţie.
 
Reamintim că Iancu Pelehra, fiul omului de afaceri Ghiţă Pelehra, care deţine Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă, intenţiona să ridice un imobil cu regim de înălţime S+P+5 etaje, pe un teren de 355 mp. În acest sens, în anul 2015, Iancu Pelehra a iniţiat Planul Urbanistic Zonal pentru terenul delimitat de bulevardul Aurel Vlaicu, aleea Dispensarului şi aleea Hortensiei. Obiectivul PUZ-ului constă în studierea, reglementarea şi modificarea reglementărilor urbanistice aprobate în limitele zonei studiate.
 
Recent, Iancu Pelehra a înfiinţat societatea IP Strategy SRL. Sediul social al noii societăţii comerciale este în municipiul Constanţa. Domeniul principal de activitate al firmei constă în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, iar activitatea principală, în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Capitalul social al IP Strategy SRL este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare. Fondator al firmei este Iancu Pelehra. Tot el este şi administratorul societăţii. Potrivit Registrului Comerţului, Iancu Pelehra a mai fost asociat în societatea Pelefer SRL, în prezent radiată.

Citeşte şi: 

Iancu Pelehra, fiul omului de afaceri Ghiţă Pelehra, şi-a făcut o firmă

Primăria Constanţa, obligată de instanţă să îl continue Iancu Pelehra a retras PUZ-ul care a încins spiritele vecinilor săi de pe Aurel Vlaicu (galerie foto)

Răsturnare de situaţie Iancu Pelehra, iniţiatorul PUZ-ului din zona Aurel Vlaicu, a decis sistarea demersului 

De la “Cuptorul cu plăcinte” la bloc de cinci etaje Iancu Pelehra se apucă de afaceri imobiliare (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii