Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un sat de vacanţă în zona Popas Cişmea. Investitorul, Pet Communications SRL, are avizul municipalităţii

ro

25 Jul, 2017 00:00 7060 Marime text
În zona Popas Cişmea, un investitor vrea să înfiinţeze un sat de vacanţă. În acest sens, SC Pet Communications SRL a obţinut, pe data de 21 iulie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 2151. Potrivit documentului, în zona restaurantului Camping Popas Cişmea va fi construit un sat de vacanţă, cu împrejmuire teren şi organizare de şantier. Certificatul de urbanism nr. 2151 este valabil 24 de luni.

Pet Communications SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma Pet Communications SRL a luat fiinţă în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 75.220 de lei, integral vărsat, este compus din 7.522 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Constanţa Suciu, născută pe 27.04.1958, în Constanţa. Tot ea este şi administratorul societăţii, care se ocupă de lucrări de instalaţii electrice.
 
Pet Communications SRL a câştigat în februarie 2016 un contract cu o valoare de 591.751 de lei de la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, în vederea modernizării posturilor de transformare în portul Constanţa, proiectare şi execuţie. Pet Communications SRL a mai obţinut, în anul 2010, de la CN APMC, prin negociere, contractul privind „Mentenanţă (soft şi automatizare) la staţiile de tratare ape uzate şi levigat“.

Citeşte şi:

Lucrări de instalaţii electrice de peste 2 milioane de lei în portul Constanța (document)

Cum a câştigat Pet Communications SRL un contract de mentenanţă cu CN APMC (documente)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii