Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:39 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un pas mai aproape Spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL continuă investiţiile pentru hipermarketul din strada Soveja

ro

04 Jul, 2016 00:00 3292 Marime text


După ce spaniolii de la Bogaris Residential Rom Cuatro SRL au obţinut de la municipalitatea constănţeană, pe 30 iunie, Certificatul de Urbanism nr. 2174, în vederea amenajării spaţiilor verzi pe loturile 1/4/1/2 din strada Soveja nr. 15C, pe locul fostei baze a RATC, iată că, la începutul lunii, firma a obţinut Autorizaţia de Construire nr. 1202, privind „Construire imobil cu regim de înălţime: parter înalt cu funcţiunea magazin retail, realizarea de parcări supraterane, amenajarea incintei cu spaţii verzi plantate, alei carosabile şi pietonale, amplasare semnale publicitare împrejmuire teren organizare de şantier“.
 
Am încercat să luăm legătura cu reprezentanţii Bogaris Residential Rom Cuatro SRL, pentru a afla mai multe detalii despre magazinul pe care urmează să-l construiască. Însă numărul de telefon ce figurează la Registrul Comerţului ca număr de contact pentru Bogaris Residential Rom Cuatro SRL aparţine altei persoane.

Hipermarket, pe locul fostei baze RATC

Din documentele înregistrate la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa în ianuarie 2015, reiese că pe strada Soveja nr. 15B, lângă Palatul Copiilor, pe locul fostei baze a RATC, va fi construit un hipermarket de produse alimentare şi nealimentare, care va avea un regim de înălţime parter înalt, stand exterior cu servire asistată imbiss (corp 1), galerii comerciale, comerţ cu produse nealimentare, regim de înălţime parter înalt (corpurile 2 şi 3), drive-in, regim de înălţime parter platformă parcare, amenajări exterioare, post trafo, rezervă incendiu, reţele de incintă, acces rutier cu bariere automate, reclame luminoase, împrejmuire, organizare de şantier, amenajare tramă stradală conform PUZ (corp 4). În plus, firma îşi propune să lărgească strada Chiliei la trei benzi, să amenajeze o şosea paralelă cu strada Chiliei lângă Palatul Copiilor şi să creeze două sensuri giratorii la intersecţia celor două străzi.

Despre Bogaris Residential Rom Cuatro SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Bogaris Residential Rom Cuatro SRL a fost înmatriculată în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, bulevardul Lascăr Catargiu. Firma are un capital social subscris de 126.516.191 de lei, integral vărsat, compus din 1.160.699 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Bogaris Residential 4 SL, cu sediul social în Spania, Pabellon Monorrail, bulevardul Charles Darwin, Isla de la Cartuja. Persoane împuternicite ale societăţii, care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, sunt: El Burgo De Pudio SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Rodrigo Charlo Molina, Melibera SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Gonzalo Maria Melgarejo Martinez de Avellanosa, Ibertas Proyectos 1 SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Charlo Molina, Gongaltres SL, cu sediul în Spania, reprezentată prin Francisco Javier Gonzalo Ibarra, şi Manyara SLU, cu sediul în Spania, reprezentată prin Manuel Alfonso Moyano Reyes.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii