Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou imobil în Mangalia. Vezi cine îl construieşte!

ro

28 Feb, 2017 00:00 1480 Marime text
Dezvoltarea imobiliară continuă şi la Mangalia, astfel că în municipiul din sudul judeţului Constanţa se va construi un nou imobil, care urmează să fie amplasat pe strada Oprea Cruşoveanu nr. 1, lot 2, judeţul Constanţa. Potrivit memoriului de prezentare a proiectului intitulat „Construire imobil spălătorie covoare parter şi împrejmuire teren“, depus de SC Perla Services SRL la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, beneficiarul doreşte extinderea gamei de servicii oferite populaţiei şi promovarea unor noi tehnologii moderne, cu grad ridicat de compatibilitate ecologică.

Despre Perla Services SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma a fost înregistrată la data de 12.02.2007 şi are sediul social în municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, integral vărsat, este de 200 de lei, împărţit în 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei.
 
Asociaţii firmei sunt Victoria Hermina Petcu, născută la data de 3.11.1974, în localitatea Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, cu un aport la capital de 100 de lei, o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Dorina Tănase, născută la data de 31.07.1974, în localitatea Buzău, judeţul Buzău. Aportul acesteia la capital este de 100 de lei, cu zece părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Cei doi asociaţi ai societăţii deţin şi calitatea de administratori cu puteri depline ai firmei ce are ca domeniu de activitate, potrivit codificării CAEN, activităţi generale de curăţenie a clădirilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii