Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian şi Enache Bucovală vor să modifice restaurantul Bueno din Constanţa

ro

23 Jan, 2018 00:00 6318 Marime text
Bueno Comp SRL, controlată de Stelian Bucovală şi Enache Bucovală, a obţinut de la Primăria Municipiului Constanţa Autorizaţia de construire nr. 31 din data de 17 ianuarie. Actul constă în „Continuare de lucrări proiect autorizat conform AC nr. 1198/27.05.2009 şi nr. 272/07.03.2013 «Amenajare terasă neacoperită alimentaţie publică» prin construire pergola lemn, conform proiectului vizat“. Imobilul respectiv este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 6A.
 
Reamintim că AC 1198 din 27/05/2009 a presupus „Amenajare terasă neacoperită alimentaţie publică prin construire pergola lemn“, pe strada Ştefan cel Mare nr. 6A. De asemenea, AC 272 din 7.03.2013 a constat în „Continuare de lucrări la Autorizaţia de construire nr. 1198/27.05.2009 «Amenajare terasă neacoperită alimentaţie publică prin construire pergolă lemn, conform proiectului vizat»“, pe strada Ştefan cel Mare nr. 6A.
 
Anul trecut, investitorii privaţi Enache şi Stelian Bucovală, deţinătorii Bueno Comp SRL (pe care funcţionează restaurantul Bueno), au anunţat că vor realiza o investiţie imobiliară lângă Palatul de Justiţie din Constanţa.
 
Stelian şi Liliana Bucovală, Enache şi Carmen Diana Bucovală, cei care şi-au anunţat intenţia de a ridica un imobil pe bulevardul Tomis nr. 49A, în zona Palatului de Justiţie, au obţinut, pe data de 16 februarie 2017, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 135 cu obiectul „Descărcare arheologică şi organizare de şantier - investiţie SC Bueno Comp SRL“. Investiţia imobiliară este realizată de Stelian Bucovală, Liliana Bucovală, Enache Bucovală şi Carmen Diana Bucovală, patronii restaurantului şi spaţiilor de cazare Bueno din Constanţa, Mamaia şi Satul de Vacanţă. Iniţial, patronii Bueno şi-au propus să ridice un imobil de opt etaje, dar planul le-a fost zădărnicit de urbaniştii municipalităţii, aceştia fiind nevoiţi să-şi limiteze pretenţiile. Astfel, investitorii au decis să înjumătăţească numărul etajelor şi să construiască un imobil cu regim de înălţime P+4E pe bulevardul Tomis nr. 49A, vizavi de Lupoaică.

Bueno Comp SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înmatriculată în anul 2002, Bueno Comp SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Stelian Bucovală, născut pe 20.11.1968, în Brăila, şi Enache Bucovală, născut pe 17.04.1979, în Brăila, fiecare cu 50% din capitalul social. Tot ei sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
Printre activităţi secundare ale societăţii se numără: prelucrarea şi conservarea fructelor şi a legumelor, fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, fabricarea de mâncăruri preparate, dezvoltare (promovare) imobiliară, întreţinerea şi repararea autovehiculelor, comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule, intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate, intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie, comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat, comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, transporturi cu taxiuri, transporturi rutiere de mărfuri, servicii de mutare, hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată, parcuri pentru rulote, campinguri şi tabere, alte servicii de cazare, baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii şi multe altele.
 
Bueno Comp SRL are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Ştefan cel Mare nr. 6A; Mamaia, zona Jupiter - Junona; municipiul Constanţa, Satul de Vacanţă, Complex Comercial Migas Real, Căsuţa 3; municipiul Constanţa, bd Tomis nr. 55.
 
În anul fiscal 2014, Bueno Comp SRL, cu 78 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 3.466.697 de lei şi un profit de zero lei. De asemenea, în anul fiscal 20015, societatea a avut 83 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 5.697.017 lei şi un profit de 1.091.370 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 a firmei este următoarea: 81 de salariaţi, o cifră de afaceri de 7.620.963 de lei şi un profit de
2.190.813 lei.

Citeşte şi:

Proprietarii Bueno, un pas mare în ridicarea imobilului de lângă Palatul de Justiţie! Au autorizaţie pentru descărcare arheologică (galerie foto)

Fostul arhitect-şef Ionuţ Toma se ocupă de proiectare Consultare publică asupra PUD-ului pentru imobilul patronilor Bueno

Ce vor spune constănţenii? Consultare pentru PUD-ul iniţiat de patronii de la Bueno. Vor un bloc lângă Palatul de Justiţie!

Descoperire istorică în buricul Constanţei! Probleme pentru proprietarii restaurantului Bueno? (galerie foto)

Încă un spaţiu verde din Constanţa înghiţit de construcţii. Familia Bucovală vrea o investiţie complexă lângă Palatul de Justiţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii