Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silva Prodimpex SRL, demersuri pentru blocul de şase etaje de pe şoseaua Mangaliei. Acum vrea să-l supraetajeze

ro

28 Aug, 2017 00:00 3001 Marime text
Silva Prodimpex SRL continuă demersurile pentru ridicarea unui bloc de şase etaje pe şoseaua Mangaliei. După ce a primit acordul municipalităţii pentru edificarea imobilului, iată că societatea, deţinută în trecut de cunoscutul om de afaceri Ionuţ Barbu, a decis să-l supraetajeze.
 
Pe data de 25 august, societatea a reuşit să obţină de la Primăria Constanţa Certificatul de urbanism nr. 2601 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 432/13.04.2017 «Construire imobil S+D+P+5-6e - locuinţe colective cu garaj la subsol şi demisol şi spaţii comerciale la parter» prin supraetajare cu 20% din suprafaţa construită desfăşurată conform Legii nr. 50/1991, numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Amplasamentul blocului: şoseaua Mangaliei nr. 177.
 
Reamintim că Silva Prodimpex SRL a obţinut, pe data de 13 aprilie 2017, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 432 pentru „Construire imobil S+D+P+5/6e locuinţe colective cu garaj la subsol şi demisol şi spaţii comerciale la parter“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni.

Despre Silva Prodimpex SRL

Silva Prodimpex SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Înfiinţată în anul 1991, firma este deţinută la ora actuală de Mihaela Caraman, născută pe 30.05.1982, în Constanţa. Capitalul social subscris, de 640 de lei, integral vărsat, este compus din 64 de părţi sociale. Mihaela Caraman este şi administratorul societăţii, care se ocupă de fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite.
 
În anul 2004, Anghel Biu, Vasilica Biu, Constantin Angel Biu şi Cristina Nicoleta Biu, în calitate de asociaţi ai SC Silva Prodimpex SRL, au decis cooptarea în societate ca asociat a lui Alexandru Răzvan Marin şi a lui Sorin Ionuţ Barbu. În cadrul aceleiaşi Adunări Generale, s-a decis retragerea din calitatea de asociaţi în societate a lui Anghel Biu, a lui Constantin Angel Biu şi a Cristinei Nicoleta Biu. În urma retragerii din firmă a acestora, capitalul social era deţinut de Alexandru Răzvan Marin şi Sorin Ionuţ Barbu. În anul 2013, cei doi s-au retras din societate, cesionând părţile sociale către Anton Rafte.
 
Ulterior, în decembrie 2015, Anton Rafte se retrage din societatea Silva Prodimpex SRL, cesionând toate părţile sociale către Mihaela Caraman. În anul 2015, Silva Prodimpex SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi niciun angajat.
 
Ionuţ Barbu este una dintre figurile publice cu notorietate în Constanţa. Cunoscut drept unul dintre oamenii alături de care Elan Schwartzenberg a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi ca apropiat al fostului primar Radu Mazăre, Ionuţ Barbu este asociat în mai multe firme. Mihaela Caraman mai deţine acţiuni în Arra Tour Agency SRL, SC D & G Expert Future SRL, SC Gec Auto AA SRL, GEC Auto Parts SRL, GEC International Spedition SRL.

Citeşte şi:

Fosta firmă a lui Ionuţ Barbu va ridica un bloc de şase etaje pe şoseaua Mangaliei 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii