Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se construieşte un nou bloc de şapte etaje pe strada Unirii

ro

11 Feb, 2017 00:00 4665 Marime text

Sorla SRL, cunoscută firmă de distribuţie de băuturi alcoolice, se lansează şi în domeniul construcţiilor imobiliare. Proiectul Sorla SRL, de construcţie a unui imobil de locuinţe S+P+3E-4E-7E retras, cu spaţii comerciale la parter, a primit undă verde, certificatul de urbanism fiind eliberat. Imobilul ar urma să se construiască pe str. Unirii nr. 19 B din municipiul Constanţa.
 
Societatea Sorla SRL s-a înfiinţat în anul 1994, ajungând, între timp, o cunoscută firmă de distribuţie de băuturi alcoolice. Societatea are sediul social în municipiul Constanţa, strada Interioară nr. 3, având un capital social subscris de 1600.000 de lei, integral vărsat, compus din 160.000 de parţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Firma îl are ca asociat unic pe George Orlando Ghiuri, născut pe 21.03.1970, în localitatea Beidaud, judeţul Tulcea, acesta fiind, totodată, şi administratorul firmei. Potrivit codificării CAEN, domeniul principal de activitate al firmei este comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Citeşte şi:

Imobilul de şapte etaje pe care Sorla SRL îl vrea pe strada Unirii, la mâna Comisiei tehnice de urbanism a Primăriei Constanţa

Firma lui George Orlando Ghiuri are planuri mari pe strada Unirii

Sorla SRL, de la distribuţie de băuturi alcoolice, la imobiliare

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii