Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SC Ramisia Lux Invest SRL mai bifează o investiţie în Cartierul Tomis Plus

ro

07 May, 2016 00:00 5026 Marime text
Cartierul Tomis Plus creşte de la o zi la alta. Şi pe orizontală, prin apariţia unor noi imobile, dar şi pe verticală, prins supraetajarea celor deja existente.
 

Claudiu GhisoiuMirela Ghisoiu şi SC Ramisia Lux Invest SRL au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+3E+4Ep locuinţe colective şi împrejmuire teren“, în vederea eliberării acordului de mediu. Amplasamentul pe care se propune realizarea investiţiei este situat pe strada Barcelona nr. 20, cartierul Tomis Plus. Terenul pe care va fi edificat noul imobil are o suprafaţă de 375 mp.
 
Pe terenul studiat se doreşte din partea beneficiarului (proprietar Claudiu Ghisoiu şi Mirela Ghisoiu şi investitor Ramisia Lux Invest) construirea unui imobil - locuinţe colective cu regim de înălţime demisol (parcaje + spaţiu tehnic), parter, etaj 1-3 şi etaj 4 parţial. Imobilul se va construi cuplat cu imobilul din strada Barcelona nr. 18 şi va folosi în comun cu acesta circulaţia verticală, unde investitor este tot Ramisia Lux Invest SRL.
 
Din punct de vedere funcţional, tema de proiectare propune construirea unui imobil, locuinţe colective cu regim de înălţime demisol, parter, etaj 1-3 şi etaj 4 parţial. Imobilul propus se va edifica în regim cuplat cu cel vecin, strada Barcelona nr. 18, folosind în comun circulaţia verticală. Imobilul propus va avea în plan următoarele dimensiuni: 12,95 m lungime şi 11,95 m lăţime.

Despre Ramisia Lux Invest SRL

Înmatriculată în anul 2014, firma are sediul social în municipiul Constanţa, strada Dacia. Firma are un capital social de 1.000 de lei, integral vărsat. Asociaţi în firmă sunt Adriana Mitriş, născută la 4.02.1983, în Galaţi, şi Raisa Chersan, născută la 10.09.1981, în Hârşova. Acestea deţin câte 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Adriana Mitriş.
 
Numele Adrianei Mitriş mai apare în DPC Lux Invest SRL şi Unem Solutii SRL.
 
Citeşte şi
 
Cu acordul municipalităţii
Maria Magdalena Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL construiesc un bloc în Tomis Plus

 
Cartierul Tomis Plus creşte pe… verticală
Maria Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL vor să supraetajeze blocul ridicat pe strada Barcelona
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii