Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ridicat de un investitor italian Blocul de trei etaje de pe malul lacului Siutghiol va fi înălţat

ro

19 Oct, 2015 00:00 2056 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa publica, în ediţia din 7 iunie 2014, articolul „Proiectele imobiliare ale anului 2014: Un italian investeşte în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol“.
 
Potrivit proiectului iniţial, investitorul SC SFA Network SRL intenţiona să ridice în zona hotelului Dorna, pe malul lacului Siutghiol, un imobil parter cu două etaje şi etajul 3 parţial (maximum 50% din etajul curent), cu funcţiunea de alimentaţie publică şi cazare.


 
A trecut mai mult de un an şi investitorul italian  a decis să supraetajeze imobilul cu 20%. În acest sens, RAEDPP a prezentat la APM Constanţa, pentru SC SFA Network SRL,
memoriul de prezentare a proiectului „Modificare proiect autorizat conform AC 601/06.04.2015 prin supraetajare cu 20% din suprafaţa desfăşurată“, situat în staţiunea Mamaia, vizavi de hotel Dorna. Terenul pe care este construit imobilul se află pe malul lacului Siutghiol, fiind în administrarea RAEDPP, cu drept de construire SC SFA Network SRL, conform contractului de asociere nr. 1567/2003 şi actului adiţional nr. 421/2013.



Terenul, în suprafaţă de 400 mp, cu destinaţia „restaurant (alimentaţie publică)“, are următoarele vecinătăţi: la sud - teren CL Constanţa, la nord - teren CL Constanţa, la est - teren CL Constanţa, la vest - teren CL Constanţa şi chei lac Siutghiol. În prezent, pe amplasament există un imobil în curs de execuţie, care va avea următoarele funcţiuni: parter - restaurant, bar, etajul 1, 2 şi 3 - camere, băi, balcoane. Prin proiectul depus la APM Constanţa, se propune supraetajarea imobilului aflat în curs de execuţie cu 20% din suprafaţa construită desfăşurată autorizată deja. Astfel, se va completa etajul 3 (care, iniţial, avea o suprafaţă de 50% faţă de etajele 1 şi 2) şi se realizează etajul 4 parţial - cu o suprafaţă de 80 mp.

Despre SFA Network SRL

Cu sediul în municipiul Constanţa, pe strada Războieni, societatea a fost înregistrată în anul 2012. Capitalul social, compus din 20 de părţi sociale, este deţinut de Francesco Airo, născut în Agrigento, Italia, cu 18 părţi sociale (90% din capitalul social), şi Carmel Fenech, născut în Malta, cu două părţi sociale (10% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“, este Francesco Airo.

Citeşte şi
Proiectele imobiliare ale anului 2014: Un italian investeşte în staţiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii