Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reinvent Development SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanţa. Ce trebuie să facă pentru o investiţie imobiliară pe strada 9 Mai?

ro

04 Nov, 2017 00:00 3077 Marime text
Primăria Constanţa SRL a respins solicitarea societăţii Reinvent Development SRL, care intenţiona să construiască un bloc de trei etaje pe strada 9 Mai din municipiul Constanţa. Mai mult, societatea va trebui să elaboreze un Plan Urbanistic de Detaliu.
 
În acest sens, pe data de 3 noiembrie, a fost emis Certificatul de urbanism nr. 3392, ce constă în „Construire imobil S+P+3e+terasă circulabilă locuinţe colective cu spaţiu comercial/servicii la parter, deoarece, conform PUZ, construirea noilor clădiri va fi autorizată numai în urma întocmirii unui Plan Urbanistic de Detaliu aprobat conform legislaţiei privind zonele istorice protejate“. Precizăm că imobilul urma să fie ridicat pe strada 9 mai nr. 1.

Reinvent Development SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, firma are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale de 10 lei. Doru-Marian Ungureanu, născut pe 17.08.1972, în municipiul Constanţa, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lucian 05 Nov, 2017 17:17 Păcat este un om foarte serios care vrea sa faca ceva frumos acolo...pe platforma aceea de gunoi. Astia de la Primarie pun mai multe bete in roate decât să ajute lumea