Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rapsodul muzicii elene Ionuţ Galani investeşte într-un bloc în cartierul Tomis Plus

ro

24 Feb, 2016 00:00 3571 Marime text

Muzica grecească, cea pe care o iubeşte şi o interpretează atât de bine, i-a adus lui Ionuţ Galani suficiente venituri încât să îl determine să le investească. Rapsodul a primit ieri, de la Primăria Constanţa, certificatul de urbanism care îi confirmă că poate construi în cartierul Tomis Nord un bloc de nouă etaje. Împreună cu firma Arproex SRL, acesta va putea construi pe bulevardul Tomis, la numărul 425, parcela 287, lotul 23/2/1, un imobil de locuinţe colective cu demisol, parter + 8+9E.
 
În luna august a anului trecut, Galani cerea Agenţiei pentru Protecţia Mediului eliberarea acordului de mediu pentru proiectul care presupune construirea unui imobil cu demisol, parter şi şapte etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective, pe bulevardul Tomis nr. 425. Între timp, investiţia lui Galani a crescut, obţinând şi un certificat de urbanism pentru modificarea proiectului în curs de execuţie privind construirea unui bloc D+P+2E+M în cartierul Boreal.
 
Născut pe 10 iunie 1978, absolvent al Şcolii Populare de Arte Constanţa (actualul Centru Cultural „Teodor T. Burada”), Ionuţ Galani şi-a obişnuit ascultătorii cu încântătoarele acorduri de muzică grecească live, acompaniat de trupa de dansuri Asteria. Artistul şi-a înfiinţat propria trupă - Galani Band, care, împreună cu faimosul ansamblu de dansuri Asteria, încântă publicul cu melodii greceşti arhicunoscute, într-o versiune şi interpretare cât mai apropiate de original.
 
Povestea sa este una specială şi datorită faptului că a trăit la Constanţa în preajma regretatului actor Jean Constantin, care i-a lăsat moştenire multe dintre obiectele sale preferate, printre care şi barca.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii