Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, undă verde de la Primăria Constanţa. De ce a solicitat certificat de urbanism (galerie foto)

ro

03 Nov, 2017 00:00 4173 Marime text
Consulul onorific al Republicii Macedonia, prinţul Şerban Dimitrie Sturdza, a obţinut, pe data de 1 noiembrie, de la Primăria Municipiului Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 3332.
 
Actul constă în „Montare lift şi compartimentări imobil S+P+2e spaţii comerciale la parter, locuinţe la etaje“ şi este valabil 24 de luni. Imobilul este situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 4. La această adresă funcţionează Consulatul Onorific al Republicii Macedonia.
 
Reamintim că, în luna septembrie 2016, corpul consular al Constanţei a fost completat de o reprezentanţă nouă, cea a Republicii Macedonia. Este vorba despre Consulatul Onorific al Republicii Macedonia. Funcţia de consul onorific al Republicii Macedonia i-a fost încredinţată prinţului Şerban Dimitrie Sturdza. Acesta are toate atribuţiile unui consul, deşi sunt onorifice. Consulul se ocupă de întărirea relaţiilor economice, culturale şi academice dintre România şi Republica Macedonia, precum şi de asistenţa acordată cetăţenilor macedoneni din zonă.
 
În România, la ora actuală, există patru consulate onorifice ale Republicii Macedonia: unul la Cluj-Napoca, unul la Ploieşti, unul la Timişoara şi cel de-al patrulea în Constanţa. România are deja trei consulate onorifice în Macedonia, în oraşele Bitola, Kumanovo şi Stip.
 
Citeşte şi:
  
Consulatul Onorific al Macedoniei, inaugurat la Constanţa Prinţul Șerban Sturdza - „Este o misiune pe care o accept cu mare bucurie“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii