Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa nu îl lasă pe Jean Paul Tucan să facă grădiniţă în blocul-turn de pe Brătianu

ro

15 Mar, 2016 00:00 6118 Marime text


După ce anul trecut, în luna februarie, obţinea de la Primăria Constanţa certificate de urbanism pentru modificarea blocului pe care îl deţine pe bulevardul Brătianu numărul 50, prin „Închidere balcoane schimbare finisaje faţade cu încadrarea în POT şi CUT aprobaţi“, firma controlată de fostul candidat la primărie şi fost consilier local la Năvodari Jean Paul Tucan a cerut municipalităţii eliberarea unui nou certificat de urbanism, pentru alte modificări.
 
JT Grup SRL, firmă care deţine blocul JT Tower de pe Brătianu, prin Adriana Gazea, a obţinut certificat de urbanism pentru „amenajări interioare și recompartimentări spațiu comercial - swowroom“. Cu menţiunea că „prezentul certificat de urbanism nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru schimbarea destinației din spațiu comercial în grădiniță“. Motivarea Primăriei Constanţa a fost aceea că „nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (funcțiuni)“. Astfel, Primăria a sfătuit firma iniţiatoare că „oportunitatea modificării reglementărilor urbanistice poate fi studiată printr-un Plan Urbanistic Zonal elaborat în condiţiile art. 32 din Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, cu modificările și completările ulterioare“, ceea ce înseamnă că va trebui să suporte un cost suplimentar şi să plătească o firmă de proiectare pentru a putea duce la bun sfârşit planul.
 
Firma, cu sediul în Năvodari, îi are ca asociaţi pe Bogdan Florin Aldea (10%) şi Jean Paul Tucan (90%), administrator fiind Victor Secuiu. Obiectul principal de activitate constă în „transporturi rutiere de mărfuri“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii