Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pretul corect pentru demolarea garajelor si chioscurilor

ro

14 May, 2010 03:26 1252 Marime text
Municipalitatea intenţionează să predea pe 25 mai un contract de 336.115,38 de lei unei firme care să se ocupe, timp de un an, de demolarea şi desfacerea de active şi construcţii provizorii construite abuziv.

Într-o perioadă în care banii la buget reprezintă cea mai mare problemă, administraţia locală constănţeană nu ţine cont de acest lucru şi continuă să scoată la licitaţie contract după contract. Procedura de achiziţie publică care se va desfăşura pe 25 mai este o premieră pentru municipalitate, chiar dacă cel responsabil de acest proiect, Marian Râşnoveanu, unul dintre şefii de serviciu Corp Control, ne-a declarat că acest proiect s-a mai derulat şi anii trecuţi. Pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice nu apare nicio procedură atribuită a acestui contract pentru anii trecuţi.

Firmele interesate de obţinerea acestui contract îşi pot depune ofertele până pe 25 mai, căreia i se va ataşa şi garanţia de participare 2.500 lei.

Societatea care va fi desemnată câştigătoare va demola, pe durata anului pe care are încheiat contractul, garaje, chioşcuri, platforme, copertine şi orice împrejmuiri care sunt amplasate ilegal pe domeniul public. Garajele şi chioşcurile ce urmează să se demoleze trebuie să fie realizate din tablă, zidărie, BCA sau panouri prefabricate tip, împrejmuirile din plasă să fie din sârmă, plăci din beton prefabricate, piatră, lemn, cărămidă şi construcţiile provizorii din BCA. Firma se va obliga de asemenea şi de deşeurile care vor rezulta din demolarea construcţiilor, pe care le va încărca şi transporta la locul special amenajat în acest sens, în Portul Constanţa, la Poarta 9.

Lista cu active de care firma câştigătoare trebuie să se ocupe se va primi de la Direcţia Corp Control din cadrul Primăriei Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii