Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul magazinului Ruana continuă investiţiile! Vrea să ridice un bloc de zece etaje în zona Spitalului CFR

ro

28 Oct, 2016 00:00 4007 Marime text
După ce constănţenii s-au opus Planului Urbanistic Zonal, iniţiat de omul de afaceri Cristian Nicolae Nicola, pentru zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu, aleea Hortensiei şi strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, unde doreşte să ridice un bloc S+P+8 etaje, în cadrul dezbaterii organizate de Primăria Constanţa, investitorul vrea acum să construiască un bloc şi mai înalt în municipiu. Acesta a obţinut joi, 27 octombrie, Certificatul de urbanism nr. 3215 pentru a demara proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+10E“. Investiţia imobiliară ar urma să fie realizată pe bulevardul 1 Mai nr. 5B din Constanţa, în zona Spitalului Clinic Căi Ferate din Constanţa. De această dată, Nicola, patronul magazinului de mobilă Ruana, nu a mai fost obligat de municipalitate să solicite modificarea Planului Urbanistic Zonal pentru a putea realiza investiţia.

Cine este Cristian Nicolae Nicola

Cristian Nicolae Nicola este patronul magazinului de mobilă Ruana. După investiţiile demarate la Constanţa împreună cu un fost candidat al PPDD la Primăria comunei Cerchezu, în 2012, Petrică Albu, şi ansamblul de blocuri din comuna Lumina, localitatea unde magazinul de mobilă îşi are punctul de desfacere, iată că Nicolae Cristian Nicola mai bifează o investiţie.
 
Reamintim că, pe site-ul Primăriei Constanţa, a fost publicat anunţul iniţiat de Nicola Cristian-Nicolae Întreprindere Individuală privind elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu, aleea Hortensiei şi strada Cpt. Dobrilă Eugeniu. În această zonă, iniţiatorul PUZ-ului intenţionează să ridice un imobil S+P+8 etaje. Pe data de 13 aprilie, autoritatea publică locală a emis şi Certificatul de urbanism nr. 1305 privind elaborarea PUZ-ului pentru zona delimitată de bulevardul Aurel Vlaicu, aleea Hortensiei, terenuri proprietate publică şi privată, conform Avizului de oportunitate nr. 46798 din 24.03.2016. Beneficiarul certificatului este Nicola Cristian Nicolae I.I.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Nicola Cristian-Nicolae Întreprindere Individuală are sediul social în Lumina, şoseaua Tulcei. Asociatul Cristian Nicolae Nicola este născut la 11.03.1969, la Ovidiu. Activitatea întreprinderii individuale constă în cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Cristian Nicolae Nicola mai este asociat în Fotovoltaic Sun Light Park SRL, Ruana SRL, Siderurgica Ro Metal SRL (radiată).
 
Citeşte şi 

„Se va ajunge în instanţă!“
Constănţenii spun NU blocului de opt etaje pe care patronul de la Ruana îl vrea pe Aurel Vlaicu (galerie foto)


Dezbatere publică pentru PUZ-ul iniţiat de patronul magazinului de mobilă Ruana

Nicola Cristian-Nicolae, patronul magazinului de mobilă Ruana, la o nouă investiţie imobiliară

Patronul firmei care a mobilat Pavilionul Expoziţional Constanţa se apucă de construit blocuri în… Lumina
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii