Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Cartoafă a solicitat acord de mediu pentru blocul de pe strada Xenopol

ro

15 Apr, 2016 00:00 2436 Marime text


SC Nacon SRL, controlată de Margareta Cartoafă şi Marian Mihai Cartoafă, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4 E locuinţe colective cu spaţiu comercial (servicii, birouri) la parter“, realizat pe strada A.D. Xenopol nr. 8, în vederea emiterii acordului de mediu. Precizăm că la această adresă se află sediul social al firmei Nacon SRL.
 
Potrivit memoriului depus, imobilul cu regim de înălţime D+P+4E va avea destinaţia de locuinţe colective (la etaje), spaţiu comercial - birouri şi servicii (la parter) şi parcaje (la demisol). La etaje vor exista câte două apartamente pe nivel, cu două şi trei camere. La parter vor funcţiona spaţii comerciale, servicii sau birouri cu suprafaţa de 80 mp. Demisolul este proiectat pentru cinci locuri de parcare. Restul locurilor de parcare vor fi asigurate pe lot.
 
Structura de rezistenţă va fi realizată din cadre de beton şi fundaţii continue cu grinzi de fundaţie. Zidăriile vor fi făcute din B.C.A., cu o grosime de 25 cm la pereţii exteriori şi de 15 cm la zidurile de compartimentare interioare. La pereţii dinspre spaţiile comune (scări şi holuri) se va folosi cărămidă plină, cu grosime de 25 cm. Acoperirea va fi de tip terasă, cu învelitoare din membrană bituminoasă.
 
Reamintim că Nacon SRL a obţinut, anul trecut, certificat de urbanism de la Primăria Constanţa pentru ridicarea unui imobil D+P+4E, cu destinaţia de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter.

Despre Nacon SRL

Înmatriculată în anul 2009, societatea are sediul în municipiul Constanţa, strada A.D. Xenopol nr. 8. Firma are un capital social subscris de 40.000 de lei, integral vărsat, compus din 4.000 de
părţi sociale. Acesta este deţinut de Margareta Cartoafă, cu 1% din capitalul social, şi Marian Mihai Cartoafă, cu 99% din capitalul social. De administrarea firmei, care execută „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“, se ocupă Marian Mihai Cartoafă.

Citeşte şi Pe strada A.D. Xenopol din Constanţa - Sediul firmei afaceristului Cartoafă, Nacon SRL, devine bloc de locuinţe cu patru etaje

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii